2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rassal hocam öyle olsa herkes her kadro için yazsın ne zaman gelir çalışma varmı öğrenelim
-
@hakimehanımm inşallah 2018 puanlarının geçerliliği bitmeden içişleri ilanı görürüz inşallah
-
@hakimehanımm kontrolörlük te p9 kullandı geçen yıl bende hep p9 diye düşünüyordum bakalım
-
@Willsmithh inşallah YDS istemezse güzel olacak şöyle 40-50 kişilik bir ilan
-
@hakimehanımm yönetmelik de yok daha önce aldığı puanlar da eski sistemde yds olmayan puanlar ben girip baktım hocam yds yok zannetmem ama SAYIN CB şu yabancı dil açıklamasından sonra psikolojik midir nedir her kurum İngilizce ucundan kulağından isticek gibime geliyor
-
@Willsmithh inşallah hocam
-
artık 4 haneli alımlar hayal, 3 haneli alımlar rüya oldu. 2 haneliler işimize yaramıyor bile
-
İçişleri alımı komik sayılarla ilana çıkmasın da en aşağı 25-30 kişi alması şart, olmadı diyelim hadi 20 olsun ona da razıyım
-
@RootofAllEvil 25-30 komik bir sayı değil mi sizce ?
-
@paretowilfredo Puan türü ne olur üstad
-
İçişleri uzm yrd en son 1 Nisan 2015 te gelmiş 40 kişi>>4 katı mülakata puan türü p73>> 87.1 de kapatmış sadece mülakat yds yok.
-
@Aslan-Reyiz il planlama için durum nedir hocam en son ne zaman alım oldu şartları ve kaçta kapatti
-
@çölkaplanı 2015 aralığın son haftası yapılmış o da 50 kişi 4 katı mülakata yds yok p31>>84.67 de kapatmıştı .84.51 le girememiştim unutamıyorum bunu
-
Sayıştay gözümden kaçmış olabilir mi acaba yakın zamanda gelir mi
-
@yabgu mayıs ve agustos duyumlarına rastgeldim.
-
İç işleri YDS 70 ister bence. Puan türü de p30 veya p-29 olur
-
@michaelcorleone asıl istemesi gereken merkez göçte bile dil istemeyen içişleri bakanlığı uzman yardımcılığı ilanında ezberi bozarak dil mi isteyecek? güldürmeyin beni. puan türü p29 olmaz çünkü önceki alımlarına ters. p31, 32 ya da 33 olur tahminen
-
@michaelcorleone https://i.imgyukle.com/2019/11/06/EMdfOn.jpg buraya nasıl fotoğraf yüklenir bilmiyorum umarım olmuştur. Ama YDS isteyecek olsalar belirtirlerdi bence açıkça tek bir puan türü de belirtilmiş zaten..
-
@paretowilfredo puan turu tahmininiz var mı üstat?
-
@rassal inşalah sağolun hocam iyi çalışmalar