2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@LioN çok dehşet bir yazı olmuş tebrikler. Bence bu yazıyı aynı şekilde paylaşalım.
-
@kpssınavı @Godot "bahseTiyor" da fena. Sanırım bu dili ilk defa kullanıyor. Vay ki ne vay...
-
"Kim yetiştirecek bunları şimdi"diye, içinden düşündü. Şoförü, güvenliği, oda sorumlusunu yanına çağırdı. Vergi dedi, kazanç dedi, ticari dedi, zirai dedi. Hak dedi,hukuk dedi. Tık yoktu. Olsun olsun yaparsınız dedi. Elalemi mi alalım istiyorsunuz dedi. Biz bize takiliriz işte ne var dedi. Zamanla öğrenirsiniz dedi.
-
@strtmn didi reklami gibi oldu
-
@zubizubi şuan oldu galiba ortak çarpan olarak kullanacaktim da akil olan var olmayan var dedim. Dağıttım:))
-
Sgk istatistik, matematik, aktuerya ağırlıklı 20 uzman yard alacak diyorlar
-
@genclerbirlikli hocam iibf olacakmıymış
-
@genclerbirlikli ibf de var mı hocam
-
Sadece sozlu sinav yapiyor herhalde.
-
@genclerbirlikli sgk ya elini veren kendini unutuyor başvurmaya korkaar olduk !
-
@genclerbirlikli bu duyumun netliği sbb gibi mi yoksa daha muallak mı?
-
@rassal hangi duyum?
-
@rassal ağırlık 3 bölümmüş demek ki az biraz olacak gibi
-
@rassal aynı netlikte denebilir
-
@Müşrif olacak galiba
-
@genclerbirlikli hocam ağzınızdan bal damlıyor birde şuraya içişleri uzmanlığı mhuy vmy felan yazsanız birde ne güzel olur
-
Sgk alsa dil ister maalesef
-
@şanlıefsane daha önce uzmanlıklarda yds istedimi ? ama Cumhurbaşkanı zaten dil mevzusunu dile getirdiğinden beri galiba kurumlar korkudan en kötü 50 koyup yine isteyecekler gibi
-
Artık merkez uzaklıkların yds istemeyeni de gelsin bi zahmet. 90 lı puanlar hicbir ise yaramıyor ne yazık ki sgk uzmanlık için kaç yds ister acaba ya da yds istemesi kesin mı? Önceki alımlarda istemiş çünkü.
-
@Gresham-T bi göç uzman bir de dguy onlar da gelecek gibi değil puanları çeyizime koyacağım !