2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@çölkaplanı il planlama taşra kadrosu olduğu için istemez ancak içişleri uzmanlığında belli olmaz.
-
@çölkaplanı adı üzerinde İÇ İŞLERİ. Yds isteyeceğini sanmıyorum
-
Arkadaşlar peki sizce bir sonraki kaymakamlık alım ilanı ne zamana gelir ? Sayın pareto hocam yine 2020 Eylül de Gelme ihtimali var mı ?
-
@RootofAllEvil en son ne zaman ilana çıkmış iş işleri uzmanlığı biliyor musun dostum
-
@Gresham-T 2015
-
@paretowilfredo Hocam MHUY un 2019 yılı bitmeden gelme ihtimali var mı ?
Öngörünüz nedir ? -
@beveridge-eğrisi sanırım yeterlilikte yds isteniyor (70)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcılığı
Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler, tabi ki duyumlarınızı yazıyorsunuz sizden kesin bir bilgi beklemek haksızlık olur ancak Kamu İhale Kurumu hakkında ilana çıkacağı yönündeki duyumunuzdan ne kadar eminsiniz? Benim duyduğuma göre kurumda üst düzey bir yetkili bu sene için ilana çıkma planının olmadığını söylemiş.
İkinci olarak da geçen seneden iyi bir kpss p4 (hukuk) puanım mevcut. İlk sene başvurduğum tüm kurumlarda yazılı sınavları geçip mülakata kaldım ancak son aşamalarda elendim. Hepsi de en üst seviyedeki kurumlardı. Sizce bu sene yine beklemeye değecek kadar kurumlar alıma çıkar mı? Bu konularda daha deneyimli olduğunuzu düşündüğüm için fikrinizi merak ettim. Şimdiden teşekkürler
-
@uzmanavukat @paretowilfredo ben de kamu ihale uzmanı bir arkadaşa sordum. O da bana 2016'dan beri ihale sayısı azaldığı için yeni personele ihtiyacımız yok demişti. 15 kişilik kamu ihale kurumu duyumu çok sağlam ve üst düzey bir yerden mi acaba?
-
Merhaba dostlar. Kamu İhale Kurumu için şu an iki olumlu iki olumsuz haberimiz var sizlerin söyledikleriyle beraber. Üçüncü.müspet ya da menfi bilgiyi almaya çalışıp ona göre yeniden bilgi vereceğim dostlar. Şimdilik belirsiz şerhi düşüyorum.
-
@paretowilfredo pareto hocam bir sonraki kaymakamlık sizce tahmini hangi takvimde gelir 2020 de ?
-
@miraculumd42 Çok erken daha dostum bunu konuşmak için. Yalnız şunu söyleyebilirim, çoğu çevrede genel kanı da bu şekilde, 100 lük son alım olacam gibi bu alım. Eski rutini olan 60'a geri dönecek alımlar. Ihraçlar sonrası oluşan ihtiyaç bu kadar sık ve yüksek sayılı alımların sebebiydi. Ama dediğin gibi çok erken henüz tahmin yürütmek için.
-
Merkez Bankası hakkında duyum var mı peki ?
-
ALINTI TWET: @Ahmet57798860
Değerli İİBF Ailesi;Bu akşam saat 20.00 da GUY ETKİNLİĞİ düzenleyeceğiz. Herkesin katılmasını rica ediyoruz.
Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.Rt yaparak etkileşimi arttırabiliriz..
-
@paretowilfredo Yazdığınız bilgiler için teşekkürler. Btk'nın geçmişteki ilanları gibi yine bize kuş kadar gerisini mühendislik kadrolarına ayırabileceğini düşünüyorum. İnşallah yanılırım.
TCMB ile ilgili bir bilginiz var mı yoksa şu İstanbul'a taşınma yapılanma vb. konuları dolayısıyla gelmez mi. Onlarda her yıl 100-50 kişilik personel alım ilanı yayınlardı. -
@hayırlısı035 Tag bu arkadaşlar: #BeratAlbayraktan3000GUY
-
@hayırlısı035 !!!!Dikkat !!!Dikkat
Etkinlikte kullanacağımız etiketler;@naci_agbal
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@naci_agbal
@gibsosyalmedya
@HMBakanligi
@cbsbb
Etiket konusu çok ama çok önemli arkadaşlar.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!