2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Ilgöcde denetmenlikde guy da kisaca tasrada ingilizce istenmez degilmi
-
@adam-simith Hocam nerden çıkıyor bunlar? Gerçekten merak ediyorum nereden görüp de siz de merak ettiniz.
-
@Marsiyal Muhtemelen burdan görmüşlerdir hocam Baktılar TY'nin tablosu tamamlanıyor, ordan bir iki de biz paylaşalım grubumuza adam gelsin, kitap dağıtıp sponsor parası vuralım demişlerdir :))
-
@albertcamus hocam sizin pozisyon nedir sitede,
Teknik İşler, link atma, troll savar? 3.cüsü için godot birebir, şuan yasaklandim galiba -
@strtmn Forum regülatörü hocam
Şaka bir tarafa herhangi bir görevim yok.
Yalnızca Pareto'nun dostlarındanım -
@albertcamus facede paylasmislar denetmenlikte istenecek fln diye
-
@adam-simith Hocam facebook baya baya çöplük olmuş. Çok zaman oldu kopalı ve bugün bakıyorum ki iyi yapmışım. O gruplarda sürekli insanları sınavlardan soğutan, fikir sorana aman girme biz yandık sen yanma diye direk şevk kıran, lanet olsun bu sürece diye herkesin moralini bozan, önüne gelene yazan/yazılan tipler had safhada. Grup yöneticileri de etkileşim olsun diye hiçbir şeye ses çıkarmıyor Yeter ki sponsor sermayesi çıksın Troll bilgiler de dahil bu etkileşime. Yeter ki paralar aksın
Bi de buralardaki bilgileri tabloları kopyalayarak kitap basanlar falan varmış aldık haberlerini Her şeye itibar etmeyin hocam bence, Pareto soruşturur gerekirse, varsa bi gelişme paylaşır Biz de araştırır ona aktarırız bildiklerimizi yine
-
@Marsiyal yalan haber.Eski adiyla maliye uzmanligi en son 25 kisi aldı.20 katını sınava cağirmisti.Kisacası maliyede ilanlar geciktikce asparagas haberler artacak.
-
Beni yanlış anlamayın ama dil bilen insanlar da emek harcamışlar, çaba gösterip bilmedikleri bir dili bu eğitim sisteminde öğrenmeye çalışmışlar ve 70-80 her neyse puan almışlar. En az kpss kadar zor bir süreçtir dil öğrenmek. O yüzden YDS puanı olan arkadaşlara ya dil biliyor diye farkı mı var sanki gibi söylemler çok yanlış söylemler.
-
@albertcamus haklisiniz hocam insanin morali bozuyorlar hadi merkez uzmanliklari anlarim ama ,denetmenlik gbi guy gbi tasra kadrolarina gelmez ama iste yinede insanin canii skılıyor.
-
@adam-simith Belki de siz çalışamayın diye yapılıyor hocam Siz kazanamadıkça gruplarına üye olacaksınız, etkileşim oldukça onlar kazanacak. Belki ortaya atan onlardan biri, hiç bilemeyiz ama asla moralinizi oralarda bozmayın
-
@albertcamus haklisiniz hocam tesekkur ederim
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@adam-simith Hocam nerden çıkıyor bunlar? Gerçekten merak ediyorum nereden görüp de siz de merak ettiniz.
Twitter da biri kuyuya tas atiyo, sonra yayiliyo hocam.
-
@namı-diğer Bir de işin garibi yds 5 yıl ama ielts ya da toefl gibi sınavlar 2 yıl geçerli. Hem de ielts ve toefl yds den daha baba sınavlar olmasına rağmen.
-
@scofieldmustafa sanki yds almak için insanlar hiç bir caba göstermiyor. Bu yds si olanlarla aalıp veremedikleri ne insanların anlamıyorum. Yds siz 90 la kapattıklarında yds si olup nispeten düşük olan arkadaslarımız diyor mu yds si yok bu adamı 90 la alıp ne yapacaklar diye. Kusura bakmayın ama uzman dediğimiz adamın yds si olmalı. En azından dünyayı takip edebilecek seviyede İngilizce bilmeli. Yoksa kurumlarımızın hali ortada. Kpss de gördüğünüz hiç bir ders iş hayatında işinize yaramaz. O yüzden İngilizcesi olan birinin devlete 90 alan birinden daha fazla katkı saglayacagı mantıken de asikar. Lütfen artık su ydssi olanları küçümseyen cümlelerden kacın alım. Ayrıca puanları iyi olan yds si olan da bir çok kişi var.
-
@sbf13 aynen o kadar çok kişi var ki 10 kişilik yds li alımda bile kontenjanlar dolmuyor. 2 senedir şu yds muhabbetinden o kadar yoruldumki artık umarım kpss kalkar bütün kurumlar en az 90 yds ister sizde rahatlarsınız bizde. Kpss puanı kurumlara birşey katmıyor ya artık güzel ingilizcenizle kurumlarımıza çağ atlatırsınız.
-
@sbf13 70 Yds si olan dünyayı takip edecek kadar ingilizce mi biliyormuş? Güldürmeyin
-
@beveridge-eğrisi zaten sadece YDS isteyen kurumlar kpss isteyenlerden daha prestijli. Bakınız: Dışişleri Bakanlığı, YTB.
-
@kuruhasan 70 YDS demek okuduğunu anlamak demektir. Çünkü YDS bir okuma sınavıdır.
-
@sbf13 yds den puan almanin ne kadar sans isi olduğunu bütün yds puan sahipleri kalplerinde biliyordur. Kaçınılmaz bir gerçek. Nice ingilizce konuşup yazan insanlar gördüm yds den puan alamayan. Nice anlamayan insanlar gördüm 80 alıp hava atan. Hepimiz Türk’üz. Hangisiniz Böylesine bir Türkçe Dil Sınavına girip 70 ve üzeri alabilir? İngilizce=YDS kafasını birakin.