2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@jamiryoo hocam dguy silelim yerine vmy yada maliye mufettislihi oda olmadı hazine uzmanligi eskinin muyunu ekleyelim
-
Tihek yds şartıyla birlikte kaçta kapatır dersiniz ?
-
İngilizce istemeyen ilanlar gelsin artık.Bu iş içinden cıkılmaz bir hale döndü artık.İngilizce şart zaten kuruma girdikten sonra yds 70 gerekli.
-
@zenginmemur dil puanının olmaması belimizi büktü tam anlamıyla
-
@zenginmemur sayıya baglı olarak bence 85 altını rahat görür seksen bile olabilir 10 Kişi üstü bir alımda
-
Hazine ve Maliye uzmanlığı ilanı gelecekmiş 100 kişilik ama yds isteyecekmiş Facebook grubunda yönetici birisi paylaşmış
-
@Marsiyal hazine ve maliye uzmanı diye bir unvan yok şuan yönetmelikte çıkmadı nasıl gelecek
-
@Marsiyal maliye uzmanı ayrı hazine uzmanı ayrı şuan yönetmelikte
-
@Willsmithh Yönetmelik hazırlığı yapılıyor yazmış adam hocam bende bilmiyorum
-
@Marsiyal o olabilir eğer yönetmelik çıkarıp ilana çıkarsa bilemem ama hali hazırda maliye uzman unvanında yds hazine uzmanında yds var benim aldığım duyum maliye uzmanı yönetmeliği ile ayrı ayrı yine çıkacak diye duymustum
-
@Willsmithh yds si olmayan ölsün ya napıcaz biz
-
@Willsmithh bu nasıl bi ifade herhalde yanlış yazdınız
-
@müfettiş_37 maliye uzmanı unvanına yds yok hazine uzmanı unvanına yds var yönetmelik değişmeden gelirse ilan durum bu
-
@Marsiyal 100 kişi yds sarti ile bulabilirlerse helal olsun. 70 le kapatir
-
@scofieldmustafa 100 kişiyse yds olmaz bence. bdddk falan bile bulamıyor sbb bulamadı o kadarını
-
@çölkaplanı o yüzden diyorum belki en iyi kendi ingilizce sınavı yapabilir fakat bastan yds sarti koyar mi bilmiyorum. Belki e seviyesi koyarsa bulur.
-
@scofieldmustafa sırf ingilizcesi var diye de 70 puanli adami atamakta ne bileyim...
-
@scofieldmustafa 100 kişilik alımda sanmıyorum yds olsun. ama tabi burası türkiye birşey diyemem.
-
Açıkçası 100 kişilik muy ilanı beklemiyorum ama geçmişte olduğu gibi hukuk mühendislik ve iibf bölümlerini ayırarak sınav yapacaklarsa belki o zaman yds isteyebilirler. 2014 yılında bu şekilde sınav yapıldı diye hatırlıyorum.
-
valla sınır 70 olmasa bu ilan eger yds isterse 65lere kadar bile düşebilirdi. Biz böyle 83 84lerde bekleyelim