2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
SGK mufetisliginden de ses çıkmadı
-
VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILARININ ATAMASI YAPILDI
Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan vergi müfettişliklerine, yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren 1037 vergi müfettiş yardımcısının atamaları yapıldı.
Alinti -
Sayistay ile ilgili bir haber var mı ?
-
Selam arkadaşlar benim uzman yardımcılığı oldu çok şükür Allah a . 2 senedir her derse çalışmış her sınava girmiş biri olarak tüm kitaplarımı satmaya karar verdim. Kargosu uygun olduğu için gardropsta satıyorum. Tüm adli- idari hakimlik, vergi, medeni usul, konsensus, hukuklar, mikro makro, muhasebe, matematik kitaplarımı satıyorum. Çok makul fiyatlardan vermek istiyorum. İsmim economist06 , özelden de mesaj atabilirsiniz, herkese iyi çalışmalar ve başarılar dilerim...
-
@yeniuzman madem uzman yardımcısı oldun hayrına birine bagışlasana ordan gelecek cüzi miktar seni zengin etmez ama lazım olan için nekadar değerli en iyi sizin bilmeniz lazım.
-
@murad00 gelecek parayı bağışlayacağım zaten. Allah a şükür ben de düşünebiliyorum
-
@yeniuzman gelecek cüzi para ile o kitaplar alınmaz bence direk kitapları bağışla
-
@murad00 hocam kitabın gerçekten ihtiyaç sahibine gittiğine emin olamam ama parayı elimle çok ihtiyacı olan biri var ona vermek istiyorum
-
@yeniuzman ozaman bence kitapları çok ucuza vermeyin daha çok para bagışlamış olursunuz.
-
@yeniuzman bağışlama yoluna gitseniz daha doğru olur. İlk maaşınızla arkadaşınızın ihtiyacını giderirsiniz ama yine de siz bilirsiniz.
-
Kıssadan hisse;
adamın biri bir gün camiye sabah namazından önce gitmiş en ön safa geçerek açmış ellerini başlamış sesli duaya. Allah'ım komşumuzun durumu çok kötü ona yardım etmem için bana para ver ben de ona yardım edeyim.
Duaya şahit olan bir adam, kalk git şuradan seni gören Allah onu görmüyor mu kendinden vereceksen git ver demiş...
Herşey değişti vesselam.
hayırlı olsun işimiz ve hayrımız. -
Arkadaşım benim ne yaptığım seni niye bu kadar rahatsız etti acaba? Piyasada 300 lira olan seti herkes alamaz mesela değil mi buraya yazdım ki gerçekten ihtiyacı olan birileri görsün. Herkesi kendiniz gibi zannetmek gibi PİS hıy edinmişsiniz iğrençsiniz!
-
Ben atanınca kullandığım nekadar kitap varsa hepsinin yenisinden alıp vermiştim aynı kutuphanede calisan arkadaslara her atanan su olayı yapsa ne guzel olur kitap satanlara ayar oluyorum.
-
İlansızlıktan kurudu içimm.
-
@mulkiyelii hic sorma hocam yüklü bi alım olmadi 2 yıldır beklemekten yasimiz bile geçiyor askerlik vs ilan gelse de sınava firemeyecegiz
-
@jamiryoo valla hocam ilanlar yıl sonu göz boyadı o da 5-10 kişilik alımlardı zaten her alımda listeler aynı. Yıl başından beri çok sessiz gerçekten buralar. Hiç duyum falan bile yok.
-
@murad00 hedefim gerçekleşirse 10 set alıp ihtiyacı olan arkadaşlara hediye etme düşüncem var. Malum kitaplar ateş pahası. Bakalı kısmet.
-
@mulkiyelii aynen bende mulkiytliyim ne hayaller ile mezun olduk yetmedi dil öğrendik yüksek lisans yaptık ama 8 9 mülakata girdim bişey çıkmadı
-
Cuma günkü resmi gazetede ticaret bakanlığı teftiş kurulu yönetmeliği yayınlanmıştı. 4 senedir alım yapmıyor.
-
Marka patent uzman yardimciligi aliminin gelmek uzere oldugunu duydum.20 veya 25 kisi olacak.