2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@russellwestbrook yönetmeliği yayımlandığı halde uzun süre ilan vermeyen kurumlar olduğu için ben kesin kanıya varmıyorum kim bilir ne zaman gelir
-
@paretowilfredo hocam günaydın bu Ticaret Bakanlığı ile ilgili bir gelişme var mı acaba ?
-
@modigliani-0 o da doğru haklısınız mesela ysk seçim uzmanlığı 2 yıl oldu hala ilan yok
-
Milli emlak ilan geldi desek soz gelimi hangi puan turunden alır tahmini olanlar var mi
-
@paretowilfredo üstad bu basligi unuttun hepten ya herhangi bir gelisme yok mu herhangi bir kurumdan
-
@paretowilfredo üstad milli emlak uzman yardımcısı alımı olabilir mi yakın zamanda?
-
@Marsiyal 11 Şubat tarihli resmi gazetede milli emlak uzmanlığı yönetmeliği yayınlandı ancak daha öncede uzun süre alım yapmayan kurumlar yönetmelik yayınlamıştı ve ilan gelmemişti maalesef inşallah bu sefer ilan habercisidir.
-
Mhuy ilanı gelmeli artık.
-
İl planlama uzman Yrd alımı da konuşuluyordu gelir mi
-
Nerde kaldı bu anayasa raportör yardımcılığı.
-
İyi günler,
KPSS 2019 sonraki süreci takip edemedim hangi ilanlar geldi, hangi ilanlar hala bekleniyor bilgim yok. KPSS 2020 sonrasına kalır dediğiniz ilanlar var mı?
-
Ufukta görünen bir sınav yok mu hiç?
-
@paretowilfredo üstad buralara uğramaz oldun bir iki kelam et sevindir şu garipleri :))
-
Surda 1 ay öncesine kadar çatır çatır ilam gelirdi her gece 1 başlık 2 başlık açıldığı olurdu bi anda kurudu bütün ilanlar ya.
-
@scofieldmustafa son bilmem kaç yıldır böyle oluyor zaten. Ekim, Kasım ve aralık ilan fışkırıyor sonra bitiyor.
-
Kpss sınavına odaklanın ilan felan gelmez artık
-
@murad00 hocam ilan gelmezde suan toplasan 50 kişi bile atanmamıştır.2020 kpss sonrası
-
@zenginmemur öyle ama artık kpss 90 yds 80 yoksa direk b grubu calismaya baslasin hedefi bunlar olmayan.
-
@rassal oyle bi ilan mi vardi gundemde
-
İl planlama uzman Yrd vardı o gelmez mi