2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Seçim yoksa ilan da yok denklem bu kadar basit
-
@paretowilfredo üstadım bddk ya da spknın kpss 2020 gelmeden baharda ikinci bir ilana çıkma ihtimali var mıdır?
-
100 adet patent uzman yardımcısı alımı olacak 2020 yılında
-
@murad00 hocam kaynak sağlam mı? Birde tarih ile ilgili duyum var mı?2020 Kpss denönce mi olur sonra mı?
-
@byteks1 kaynak patent kurumu baskani bir toplantida söylemis naci agbaldan izini aldik demis tarihi ile ilgili bir bilgim yok ama 2020 yılı icin demis
-
@murad00 herseyden onemlisi yds istiyor mu?
-
@zubizubi 70 istemiş
-
@rassal desenize yine husran
-
@zubizubi yds kesinlikle olur
-
@murad00 önceki ilanları mühendis ağırlıklı ve yds şartı da göremedim
-
@æon_flux kasım 2019 da 14 mühendis kadrosu açmış evet ama kpss 80 yds 70 şartı varmış gözden kaçırmışsınız sanırım.
-
Resmi Gazetede 350 vergi müfettiş yardımcısının müfettişliğe atandığına dair karar imzalanmış. Vmy ilanı gelme ihtimalini artırabilir mi bu durum?
-
@RootofAllEvil arttıtmaz hocam.Öyle olsaydı mali hizmetler uzman yardımcısı kalmadı suan icin ama ilan yok
-
@sanseseri Geçen yıl 50 uzman yardımcısı alındı. Bu sene de yüksek ihtimalle alım yapılacağını söyledi İşe Alım Birimi Yöneticisi üniversite tanıtımında.
-
@birdnest teşekkürler hocam bilgi için.
-
@murad00, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
100 adet patent uzman yardımcısı alımı olacak 2020 yılında
Kurumun tarihinde bu kadar yüklü alım hatırlamıyorum. Olursa kimse kaçırmasın gerçekten uzmanın uzman olduğu nadir kurumlardan.
-
@sofaraway iibf 10 kişidir
-
@birdnest kesin alım yapılır gibi mi dediyoksa tahmin mi
-
Milli Emlak Uzmanlığı için yönetmelik yayınlandı. Bununla ilgili duyumu olan var mı?
-
milli emlak uzmanlığı yönetmeliği yayımlandı ilan yakındır bekleyenlerin gözüaydın. Bir meslek tanıtım yazısı falan var mı üstad @paretowilfredo anladığım kadarıyla taşra uzmanlığı.