2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@zenginmemur Bu konuda son yazmış olduklarım geçerli şu an için.
-
@paretowilfredo içeriden mi nin içeriği nedir?
-
@paretowilfredo hocam sayıştayda tanıdık varsa allah rızası için mülakatları sorabilir misiniz ocağın ortasına gedik hala ses yok
-
@pijamalıhakim Şöyle ki dostum, Maarif müfettişleri bugüne dek öğretmenlik mesleğinden, Bakanlık şube müdürlerinden vs. alınıyordu. Ancak 2017'de yönetmelik değişti ve açıktan alıma imkan tanındı. Hatta bir alım planı dahi yapıldı. Ancak hayata geçmedi. Ancak şu an yakın zamanda bir Müfettişlik sınavı konuşuluyor. Ancak açıktan alım yapılacak mı yoksa yine mi es geçilecek YSK'da olduğu gibi netleşmedi.
-
@zephead Şu an için halen Başkanın söylemi geçerli dostum. Ocak ayı bitmeden Ocak ayı üzerinde bir duyum olacağını sanmıyorum. Keza herkesin beklentisi de bu ay içinde başlamasıydı konuştuğumda. Beklemek gerek, ay bitip de halen gelişme olmaz ise o zaman sormamızın bir anlamı olur ancak.
-
@paretowilfredo yani sizce hala bu ay içinde olma ihtimali var mı mülakatların
-
@zephead Süreç başlatılabilir dostum en azından.
-
@paretowilfredo inşallah dostum sağolun
-
@paretowilfredo keşke anlayabilseydim 200dguy 100 duy geri kalan 200ü yazmamışsınız
-
@paretowilfredo bende acaba kurumlar arası bi alım mı diye düşündüm
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
O nedenle 200'den fazla DGUY olacağını sanmıyorum ben. Bu tamamen şahsi fikrim. En fazla 200 kişi bir seferde İİBF'ye verilebilir. 50 kişi de yan gruplardan alınabilir. Ya da 200 + 50 + 50 şeklinde olabilir. Fazlası çok olası değil bence.
Bu noktada şu akla yatkın geliyor, DUY alım planı vardı evet. Ama buna dair epeydir ses çıkmadı, net bir bilgi de gelmedi. 2019 KPSS sonrası tablosunda 100 kişi için yer verdiğim DUY o tabloda gelmeyen ilan olarak bakiye kaldı. 500 kişiyi dağıttığımızda artan sayı 200 kişi tahmini olarak. 200 kişilik DUY fazla mı? Bence değil. 300 oranın limitiydi. Ancak Milli Emlak Uzmanı olarak ayrılanlardan ve hafifleyen yükümlülükten sonra azami 200'lük bir beklenti makul. Son alımın 2015 yılında yapıldığını düşününce oldukça makul. Ancak bunu teyit etmeden kesinlik bildiremiyorum -
@paretowilfredo anaaaaağ tam da izin sayısı olan 2000 oluyor toplamda
-
@paretowilfredo merkez bankası hakkında bir duyumunuz var mı olumlu yada olumsuz
-
@paretowilfredo sistem degisikligiyle ilgili bi duyum varmi ustad
-
@paretowilfredo maliye teşkilat yapılanması yakan mı oldu ?
-
Maliyeden milli emlak ayrıldıktan sonra geriye sadece muhasebe müdürlükleri kaldı ve bu müdürlüklerde uzın vadede kapanma ihtimali olması sürekli iş yüklerinin azalacak olması orda çalışacak memurlar içinde uzmanlık sınavı yapılacak olması ve çokta ihtiyaç olmadığından Duy alımı yapılacağını düşünmüyorum bu sebeplede o duyumun asparagas olma ihtimali yüksek heleki guy ve vmy nin bu kadar ihtiyacı varken duy almak abesle iştigal.
-
@adam-simith Mevzuat değişikliği için çok yakın dendi dostum bir kaç kişi tarafından bana. Bunu da içerip içermeyeceğini göreceğiz eğer yetişirse.
-
@müfettiş_37 Aynı kanaatteyim dostum ancak burada kafamı kurcalayan iki nokta var. Maliye'nin taşrada tek yapıya dönmesi durumu ki teşkilat yapılanması bunu içerebilir. O zaman unvan duy olsa dahi farklı görev tanımlarıyla bir alım gerçekleşebilir. Bunu bana düşündüren şey VMY için kısa vadede bir düşünce olduğuna dair net bir haber almamış olmak. Bakalım mevzuatı bir görelim biraz daha sağlıklı yorumlayabiliriz sanıyorum.
-
@can Malesef dostum.
-
@paretowilfredo tam türkçe kpss sorusu yukarıdaki paragrafta beklenen alım sayısı kaçtır?