2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@choosemyself geçen yıl (2018)hiç alım yapılmadı, ondan da önceki yıl ise(2017) tek alım yapıldı
-
@modigliani-0 Şubat 2019de 50 kişilik uzman yardımcısı ve 2018 kpss sonrası Ağustos 100 uzman yardımcısı diye hatırlıyorum hocam. Yıl olarak değil de 2018 kpss sonrası 2 kez alım yaptı demek istedim.
-
@modigliani-0 hocam 2017,2018 ve 2019 yıllarınının hepsine alım yaptılar.
-
@sanseseri pardon hocam ben sgk denetmeni sandım
-
@choosemyself hocam ben hiç duymadım. Taşınma olayları felan olduğu için muhtemelen alımlar geçikir
-
-
@Aslan-Reyiz şaka
-
-
@Aslan-Reyiz evliliğe teşvik vergisi midir hayattan soğutma vergisi mi tartışılır ?
-
Yakında brüt maas 5000 net maas 1000 olacak gerisi vergi
-
Merhaba dostlar. EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayınlandı. Bu vesile ile ben de bir kaç duyum ilave edeyim öncekilere. Önce mevcut ilanın lınkini bırakayım merak eden dostlar için;
EÜAŞ geldi, aslında benzer şekilde bir TEİAŞ Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı bekliyoruz. 7 kişi planlanan rakam. Ayrıca Maden ve Petrol İşleri Müfettiş Yardımcılığı için de 5 kişilik bir hazırlık söz konusu. Bu ilanlar da önümüzdeki süreçte gelecek diye umuyorum. Ayrıca MEB Müfettişliği için bir hazırlık kulağıma geldi ancak içerden mi yapılacak yoksa açıktan ilan yayınlanacak mı bu kez emin değilim. Netleştirebilirsem bilgi vereceğim.
Bunun yanında soracağınız diğer süreçlere dair bugüne dek vermiş olduğum bilgilerde bir değişim yok dostlar. Olduğu vakit bilgilendirme yapacağım -
@paretowilfredo hocam içişleri il planlama, uzman yardımcılığı vs ile ilgili kaymakamlık sürecinin beklendiği söyleniyor doğruluk payı var mıdır veyahut hiç mi gelmeyecektir ?
-
@Aykutluk Dostum Kaymakamlık alımları Bakanlığın apayrı bir birimle yürüttüğü alımlar. Bu nedenle bu alım sürecinin diğerlerini keseceğini sanmıyorum.
-
@paretowilfredo teşekkür ettim hocam, o vakit planlanan bir alım var ve yakındır diyebilir miyiz ?
-
@Aykutluk Epey zamandır var dostum hatta. Talepler çok önce yapıldı. Bakanlığın bir manisi ya da bir takvimi vardır muhakkak. Ancak 2020 KPSS öncesi gelmesini bekliyorum en geç. Önümüzdeki baharda dile getirdiğim 3 içişleri alımının en az 2'si gelecektir bence.
-
@paretowilfredo umarım bekliyoruz hocam, çok teşekkür ettim. İyi geceler dilerim
-
@paretowilfredo mapeg mülakatı sanrim şubatta olacaktı bu yeni bir ilan mi olacak dostum
-
@aroma O uzmanlıktı dostum. Bu müfettişlik olacak
-
@paretowilfredo aa pardon dostum
-
@paretowilfredo maliye için kalan 500ün dağilımı nasıl olur?Geçen yazdınız ancak vmy gelmez şeklinde mi yorumladınız?Dguy sizin beklemediğiniz bir ilan olacaktı.Dguy için düşunceniz hala gelmeyecegı yönünde mi?