2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Allah rızası icin biri sayistay hakkinda birseyler soylesin yok mu kpss oncesi sinav
-
@zubizubi Burada da haber yapıldı dostum, Başkan bizzat kendisi sene sonuna işaret etti. Hatta onu duyana kadar duyumumuz Mayıs ayına idi. Aslında tamamlanmamış süreci düşününce sene sonu mantıklı ama isterseler iki sınav sürecini beraber yürütebildiklerini de gördük. KPSS öncesi pek muhtemel durmuyor ancak @paretowilfredο da soruşturmaya devam ediyordur. Daha net haber aldığında paylaşacaktır.
-
@plansız tesekkurler hocam cok sagolun
-
@Aslan-Reyiz üstad il planlama uzman yardımcılığı da p32 den mi olur acaba ?
-
@The-kaymakam kamu puan türlerinden biri olacaktır zaten p31 di belki aynı kalabilir.
-
Arkadaşlar merhaba, cimerden sonuç alan arkadaşları gördüm biraz da sistemini araştırdım ciddi anlamda geniş kapsamına rağmen sonuç odaklı bir sistem. Eğer toplu olarak belli kurumlara yoğunlaşıp bilgi edinme kapsamında sorarsak cevap alacağımızı düşünüyorum. Ne kadar çok olursa o kadar etki edeceğine eminim ayrıca cimerde resmi bir talep olduğu için twitter gibi kayıtsız kalacaklarını düşünmüyorum. Bilmediğim bir nokta varsa aydınlatırsanız sevinirim.
-
Beklenen bir Ticaret Bakanlığı alımı vardı. Yeni gelişmeler, duyumlar var mı?
-
Maliye ilanları gelsin.Süreç 2020 kpssye doğru gitmeye başladı.Mülakatlardan elenince ne olacak?Beklenen mhuy ilanı inşallah Kasım 2020ye kalmaz
-
İleto kaldirilmiştir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti kaldırilmiştır.
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
Ileti kaldırilmıştır.
-
@çölkaplanı @zenginmemur Sağ üstte özel mesajlaşma bölümü mevcut.
İyi forumlar -
Iyi aksamlar. RTUK ilani hakkinda bir duyum vardi. Ne durumda oldugu hakkinda bir bilgisi olan var mi?
-
@uzmanavukat aynen. yakında gelir inşallah.
-
Merkez Bankası için hiç duyum yok mu?
-
Yeni SGK alımı için bir hareketlilik var mıdır değerli dostlar
-
@choosemyself kaç gündür soruyorum burdan ama daha cevap alamadık malesef.
-
@sanseseri Belli Belirsiz Şubat Mart gibi ilan gelir diyenler vardı ama pek kesin bir şey duyamadım. Geçen yıl 2 kez almıştı bu yıl hala açmadı.