2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
İlanlar 2020nin ilk haftası etkisiz başladı.Mhuy neden bekletiliyor artık?
-
İçişleri uzm yrd puan türü p32 olacak.
-
@Aslan-Reyiz yds ister mi acaba
-
@çölkaplanı içişleri ab uzm yrd hariç ingilizce istediği bir alım yok.Bunda da olmaz.
-
@Aslan-Reyiz insallah reyiz kac kisilik alim olur acaba
-
GÜNCEL ; Duyumu kuvvetli, yakın zamanda gelebilecek ilanlar arasında neler var arkadaşlar ?
-
Yds istemesin ne olur gözünü sevdiğim:) kamu yönetimi ağırlıklı puanlardan birini merkez göçe başvururken kullandım diğerini de inşallah içişleri uzman yardımcılığı için kullanacağım.
-
Demek ki ilan düşüncesi var puan türü net olarak belirli olduğuna göre
-
2013 de 50 kişi
2015 de 40 kişi
2020 de inş bu min 40 olur. -
@Aslan-Reyiz 2015 yılındaki ilanda 2014 ve 2015 kpss puanları kullanılarak ilana çıkılmış 87.3 gibi bir puanla kapatmış söz konusu bir alımda sizce sayı 50 olması halinde kaçla kapatabilir ?
-
@Don-Pablo bir öngörüde bulunmak zor hocam 4 katı sözlüye çağırıyor.87-90 bandın da olur bence.
-
@Aslan-Reyiz bu da gitti 84 e mümkün değil düşmez🥺
-
@Aslan-Reyiz ben sorduğumda da böyle denildi baya ısrarcılar p32 den almaya ama ilan yakın galiba bana çalışma yok denilmişti inşallah hemen gelir
-
YDS isteyecek olsa mutlaka belirtirlerdi cimer cevabında şöyle 40-50 kişilik ilan gelse de herkesin yüzü gülse artık
-
@Aslan-Reyiz 40 kişi gelse 90 altını görmezki
-
@Marsiyal belli olmaz hocam
-
@Marsiyal şöle bişi vardı hocam 2018 p32 88.7 puanların sıralaması 89 iken 2019 p32 88.3 320 küsürdü bence 90 altına iner ama ne kadar soru işareti
-
-
@Aslan-Reyiz hocam sonuçlananların hepsinin mülakatıda sonuçlandı mı?
-
Arkadaşlar merkez bankası hakkında duyum alan var mı?