2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Su28A malesef hocam
-
@modigliani-0 hocam bana soylenen o yonde yonetmelik sonrasi ilan diye bende duydugumu paylasmak istedim
-
@fatos sağolun hocam bilgi için, heyecan çok olmasın diye uyarayım dedim böyle vakalar da var yani
-
@modigliani-0 anladim hocam insallah cok beklemeyiz diyelim o zaman
-
@fatos hocam yönetmelikte neler olabilir?Maliye uzmanlığı gitti artık yani yds isteyecek artık.Vdk da neler olabilir?
-
Ticaret bakanlığı yeni yıla kaldı.
-
@zenginmemur hocam icerigi ogrenemedim personel alimi ile alakali sadece onu ogrenebildim
-
@erhankestevur benim hiç inancım yok artık referansız bir yerin kazanılmayacağıma dair. Herkesin iyi kötü bir tanıdığı birilerine bi şekilde söylediği var. Kendi kendine gidip gelenler 40lı mülakat puanları alıp dönüyor
-
@zenginmemur sınava dair sorun yok bin kere sınav yapsın binkere geçerim kendimden eminim. Mülakat aşamasında yedekte dahi ismin hemde kadro dolu olayınca insanın zoruna gidiyor. Nedir eksik yaptığımız şey ? Gelecek olan Guy da bu soruyu soracağım nasılsa eleyecekler
-
@zenginmemur hocam her mesleğin mesleğe giriş yönetmeliği olur. Vmy ye giriş şartları yetiştirilme vs. Olur. Geçtiğimiz günlerde yuzde 5 yuzde 95 ayrımı kalktığı için alım yapabilmesi için önceli yönetmeliğin bi anlamı kalmadı. Yeni yönetmelikte giriş şartları aynı olur burdaki husus büyük mükelleflerde kimler çalışacak ve bu grup başkanlıklarında ki görevlendirme hususları nasıl olucak. Yönetmelikte bunlar belirlenicek
-
ben geçen temmuz ayında 750 kişi test diye duymuştum burada da paylaşmıştım.bakalım nasıl olacak
-
@paretowilfredo merkez bankası mart gibi taşınacakmış ıstanbula alım olur mu sizce
-
il planlama ve içişleri hangi puan türünden alır?
-
@Blueberry P31
-
Bir arkadaşımız sanki içişleri uzmanlığı için tekrar cimere sormuştu cevap geldi mi acaba bizimle de paylaşabilir misiniz?
-
@Gülbeşeker ikisi de mi p31 olur hocam?
-
@Blueberry evet hocam ikiside P31, tabi bir değişiklik yapılmazsa bu puan türünden alır.
-
@Gülbeşeker ben de p31 olsun isterim en yüksek puan türüm ama p32 den alacağını söylemişler cimere sorduğumda eğer değiştirmedilerse yaklaşık 2 ay önceki cevapta
-
@hakimehanımm Hocam ondan hiç haberim yok ama P31 Hukuk ve Kamu yönetimi ağırlıklı ben bu puan türünden alacağını düşünüyorum ki benim p32 yüksek hocam ilan duyumu mu var uzun süredir alım yapmıyor diye biliyorum?
-
@Gülbeşeker hocam valla 5 yıl oldu artık vakti geldi de geçiyor inşallah 2020 de gelir duyum yok ama sormuştum hocam ben öyle bi yanıt aldım bir kaç arkadaş da yazacaktı hatta ses çıkmadı sonra