2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@sinoki hocam sınavdan sonra il tercihi var sinav sürecini sonuna kadar götürün istanbul olursa başlarsınız kuruma durumunuzu bildirirseniz olmazsa yolunuza bakarsınız
-
@sinoki il göçe başvurun puanınız çok rahat yeter şimdilik elde sadece il göç var sonuna kadar değerlendirin
-
Basvurucam ama keşke mucize olsa guy icindebiliyorum beklenmiyor ama mucize iste
-
@sinoki hocam enseyi karartmayın istanbul yüksek personel alır mülakat + kurum sınavı puanı ile tercih yapılıyor sizin elinizde yani bence sıkı çalışın devamlı guy odaklanmayin
-
@Willsmithh sagolun hayırlısı olur inşallah calisicam
-
@Aslan-Reyiz hocam çekinerek soruyorum , bu kadrolarda istatistik bölümü için sayı olacak mi? Bir bilginiz varsa paylasirsaniz çok sevinirim.
-
Dostlar bu forumda konuşulan duyumları toplu şekilde paylaştım.Duyumlar hakkında konuşulan bilgiler vs.Mhuy için planlama var ama bir türlü gelmedi bu ilan.Bir arkadaşımız 2020 için umut var demişti @keynes5
Tabiki guy eli kulağında dedi bakan ve cevresi ne zaman gelir bilinmez ama bence çok da gecikmeyecek.Hazine uzm yrd gelebilir bu konuda cok bilgim yok ama pareto üstadın paylaştığı taboloda yer alıyordu @avemim
Alımlar da istatistik olur mu bilmiyorum açıkcası @hks999
-
@Aslan-Reyiz biz yasimizi doldururuz ocakta gelirse nolcak
-
@sinoki il tercihi var diye hatirliyorum
-
@çölkaplanı varmis evet rotasyon da varmis bilmiyirum bakalim kismette ne varsa artik bileydim bu a grubuna hic bulasmazdim..ben sandimko 5 senefe illaki birsey olur gencler icin iyi de 30 dan sonra baslamak hataymış
-
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ilana çıkmış ama ilanı göremedim. https://www.tercihiniyap.net/ilan/cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligi-30-iletisim-uzman-yardimcisi-h9695.html
-
Resmi gazetede 100 kişilik hazine ve maliye uzman yardımcısı ilanını gördüm. Kamu yönetimi yok maalesef
-
@æon_flux unutmuş olmasınlar herkes var kamu yok
-
@æon_flux 70 yds de cabası
-
"...Girdiği KPSS’lerde 46 ve 162. olarak derece yapan Çaytaş, 14 ayrı uzmanlık sınavının yazılı bölümünde başarılı olmasına karşın, sözlü mülakatlarda “başarısız” sayılarak elendi.
Çaytaş, SGK Denetmen Yardımcılığı mülakatında 65 puan, Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın mülakatında 49, Dicle Kalkınma Ajansı mülakatında ise 54 verilerek başarısız sayıldı.
Halk Bankası Müfettiş Yardımcılığı sınavında ise Türkiye 3.’sü olan ancak mülakatta elenen Çaytaş, Gelir Uzman Yardımcılığı ve Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı sınavlarının yazılı bölümünde 91 ve 93 puan aldı. Çaytaş sözlü mülakatlarda ise 45 ve 43 puan verilince başarısız sayıldı..."
Gerekçe 1: Lice'li olması.
Gerekçe 2: Torpilinin olmaması.
Yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe... -
@æon_flux Bu sene Strateji ve Butce Baskanligi Maliye'yi koymaz, simdi Hmuy Kamu Yönetimi istemez. Boyle sacma ilanlara cikilmasi mantiksiz valla. Ayrica hem bolum bazli alim yapip hem 70 yds istemek ayri bir saçmalık gibi geliyor. Hmuy dahil bir iki ilani bu sene hayretler icerisinde izledim valla. Mundar ettiler mundar.
-
@cemalicoşan 2. Maddeyi mülakata girenlerden sürekli duyuyoruz da 1. Madde mantıklı değil nereden o kanıya varmış
-
@cemalicoşan “Anılan tutanakta mevzuatta belirlenen kriterler yönünden adaylara takdir edilen notlara ilişkin herhangi bir açıklama bulunmadığı, sözlü sınavın sonunda toplu halde düzenlenen sınav tutanağında davacının sınavına atanan komisyon üyelerinin kimler olduğunun dahi belli olmadığı, bu haliyle davacının katıldığı sözlü sınavın usule uygun olarak yapılmadığı anlaşıldığından, davacının sözlü sınavda başarısız sayılmasına ilişkin işlemde hukuka uygunluk bulunmadığı sonucuna varılmıştır.”
Yargı kararı sonrası, 1-2 hafta önce tekrardan guy mülakatına girmiş ve tekrar elenmiş.
-
@fuzuli sorunuzun cevabı bir alttaki (bunun bir üstündeki) entryde.
Mağdur olmakla mağdur yaratmak arasındaki farkı, Allah'a şükür biliyoruz. -
@cemalicoşan benimde devlet gelir 88 guyda 85ti. Banada 41-42 vermişlerdi mülakatta