2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@maveraünnehr35 ikisinden de mi elendiniz?
-
@zenginmemur maalesef evet iki Guy bir dguy hatta hepsinin sınavları 85üstü ama mülakat puanları 40-41-43 :(((
-
@paretowilfredo hocam yine dediğiniz gibi tablodan bir ilan daha geldi şükürler olsun Darısı diğerlerine. Bakanlıkta yaşam belirtisidir bu ilan guy için yakın diyebilir miyiz pareto hocam ?
-
@maveraünnehr35 senin adına üzüldüm benimde guy olmamıştı ama ikisinden elenmeniz cok kötü bir sey.Pes etmeyin
-
@paretowilfredo 100 kişil ilanın hepsi İİBF den olamyacak mıydı ki
-
@cemalicoşan, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
"...Girdiği KPSS’lerde 46 ve 162. olarak derece yapan Çaytaş, 14 ayrı uzmanlık sınavının yazılı bölümünde başarılı olmasına karşın, sözlü mülakatlarda “başarısız” sayılarak elendi.
Çaytaş, SGK Denetmen Yardımcılığı mülakatında 65 puan, Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın mülakatında 49, Dicle Kalkınma Ajansı mülakatında ise 54 verilerek başarısız sayıldı.
Halk Bankası Müfettiş Yardımcılığı sınavında ise Türkiye 3.’sü olan ancak mülakatta elenen Çaytaş, Gelir Uzman Yardımcılığı ve Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı sınavlarının yazılı bölümünde 91 ve 93 puan aldı. Çaytaş sözlü mülakatlarda ise 45 ve 43 puan verilince başarısız sayıldı..."
Gerekçe 1: Lice'li olması.
Gerekçe 2: Torpilinin olmaması.
Yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe...Çaytaş ' in dayisi yoksa niye gelmiş bu dünyaya
-
@maveraünnehr35 kardeşim bende 3 kez guy 1 kez dguy ve 1 kez mhuy mulakatindan elenmistim.Zor bir durum ancak sonunda SGK oldu.Vazgecmeyiniz.
-
@erhankestevur bende son 3 guy ve mhuydan elenmiştim.benim içinde şimdiki guy olurmu acaba off
-
@kamu inşallah olur hocam.Mhuy mülakatı niye olmadı hocam.Puana gore mulakat sonucu yakın cıkıyormuş genelde ama
-
Vdk yönetmenliği hazirmis... yakinda yayinlanacakmis resmi gazatede icerik ogrenirsem yazarim
-
@fatos nasil bir yonetmelik hocam ilanla ilgili mi?
-
@zenginmemur personel alim yonetmeligi dediler hocam icerik hakkinda bilgim yok sadece bu kadar biliyorum
-
@zenginmemur benim yazılı sınavım düşüktü son sıralardan girmiştim. İçimde kaldı mhuy. Çünkü yazılıdan yüksek alınınca mülakat geçme ihtimali var bunu görmüştüm yıllardır bekliyorum gelsede yazılı sınavından iyi alsam diye ama gelmiyor bir türlü
-
@fatos yonetmenlik yazmisim yönetmelik olacak
-
@fatos onu farketmedik bile. Ana dusuncedeki mutlu habere odaklandik
-
@çölkaplanı hocam icerik ogrenemedim ama bilgi saglam emin olabilirsiniz yonetmelik demek ilan yakin demektir insallah en kisa surede yayinlanir
-
@fatos vmy mi geliyor anlayalım burdan?
-
@fatos guy için bilginiz var mı hocam
-
@fatos yönetmenlik ilan yakın demek değildir, çok yönetmelikler gördük çıktığıyla kalan arkasından 1 yıl sonra ilan gelen
-
@avemim hocam vdk sıkıntılıydı birlesme falan derken haberi aldığım kisi yönetmelik olmadan alima cikmaz dedi nitekim bugün yönetmelik hazir ilana cikmamak icin bi sebep kalmiyo dedi yonetmelik yayinlasin bakalım hep birlikte