2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Guy eli kulagindaydi hani
-
@Aslan-Reyiz 3 numara için "Allahım inşallah nolur" grubu açılmalı
-
Hmb gibi yüklü alımlar hariç şuan bu yıl gayet bereketli gidiyor inşallah devamı gelir
-
5 senedir mhuy gelecek bırakın hocam yazmayın insanlar umutlanmasin bugüne kadar yeterince umutlandık yeterince yiprandik
-
@keynes5 Hocam bu plan net şekilde ortada. Talepler belli ihtiyaç belli. Kızacaksanız bunu belirtenlere değil ilanı vermeyenlere kızın.
-
@Godot kardeş git gece gece takılacak başka birileriyle uğraş 2 dir. Sana birşey demeden sen çıkıyorsun ayrıca ben sisteme kızıyorum bunu senden başka herkes anladı.
-
@keynes5 Kardeş diye başladın ya cümleye. İkna oldum. İki forumda gezip racon oluyor herkes
-
Özür dilerim kardeşim hakkını helal et
-
@Aslan-Reyiz mhuy duyumu sağlam mı hocam
-
@Godot "hayırdır birader bir durum mu var"
-
@Aslan-Reyiz maliye ve hazine uzman yardımcılığı yok mu?
-
Ticaret uzman yardımcılığı YDS 80 isteyebilir. Tahmini sayı da 150-200 arası. Muhtemel puan türleri her bölümün uzmanlık puan türü şeklinde. Bölüm bazlı bir ilan olmayacak. Ya son 2 yıl ya da 3 yılın dil puanları sayılacak. Kaynak; CB ofisinden bir yetkili.
-
@Marsiyal hocam mhuy duyumu bana ait.Hocam kurumda yada meslekte şuan icin uzman yardimcisi kalmadi.Beklenen bir alim.Konuştugum kişi 2019 2020 birlşerekde gelebilir dedi talep falan toplanmış.İcisleri niye bekliyorsa bu ilanda aynı veya guy vmy niye gelmiyor bunlara ne yorum yapıyorsan mhuyda bu nedenle gelmiyor.
-
@michaelcorleone 80 yds isterse girecek adam bulamaz 70 bile yok millette
-
@zenginmemur guy hakkında bilginiz var mi hocam yasim dolacak yana yakila bekliyorum umutsuzca ne zormus bu yas olayi
-
@sinoki hocam guy kesin gelecek bu net artık.Ama senin mağduriyetin nasıl cözülür bir seferlik esneklik sağlamaları lazım
-
@Fenerbahçeli doğru söylüyorsun
-
@zenginmemur hocam oyle bi esneklik oluyormu ki daha once boyle birsey soz konusu oldu mu olur mj olmasi icin je yapmak lazim vallahi stresten patladım
-
@sinoki göç sınavına giremiyor musunuz ? Eldeki tek fırsat gibi duruyor şuanda
-
@Scarabeus girebiliyorum puanim 87 ama il tercihi yok onda da evliyim istanbuldan ayrilamam esim de devletde degil ozelde calisiyor kapana kisildim