2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rassal yds B
-
TİKA kamu yönetimi tahminen kaçla kapatır?
-
TİKA Uzman Yardımcılığı Alımı 2020
https://forum.tercihiniyap.net/topic/6128/ti̇ka-uzman-yardımcılığı-alım-i̇lanı-2020
-
Enerji bakanlığı dan 9 İİBF uzman yardımcılığı ilanı gelmiş an itibari ile hayırlı olsun.
-
Bu boa kadrolarda derece ve unvan değişikliklerinin mahiyeti nedir tam olarak açıklayabilecek varmı çünkü belli kurumlarda 8.derecede unvanlar ihdas edilmiş bu neyi gösteriyor mesela içlerinde 35 mahalli idare denetçisi ve 45 tane içişleri kontrolör 8.derece kadro ihdas edilmiş
-
@Willsmithh, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Bu boa kadrolarda derece ve unvan değişikliklerinin mahiyeti nedir tam olarak açıklayabilecek varmı çünkü belli kurumlarda 8.derecede unvanlar ihdas edilmiş bu neyi gösteriyor mesela içlerinde 35 mahalli idare denetçisi ve 45 tane içişleri kontrolör 8.derece kadro ihdas edilmiş
-
@Willsmithh bence yıl bitmeden bu ilanlar gelecek çünkü verilen kadro izinleri mali yıl ile sınırlıymış.daha önce dernekler denetçiliği için izin verildiğini hatırlıyorum.göç ilanlarıda bu yüzden ansızın gelmiş olabilir.
-
Günaydın dostlar. @Willsmithh 'in bahsettiği Dernekler Denetçi Yardımcılığı ve Stajyer Kontrolörlük düzenlemesi İçişleri'nin iki kadro için alım hazırlığında olduğunu gösteriyor. Kadroların derecesi 8. Bu da açıktan alımın işareti.
Ayrıca İletişim Başkanlığı'nda da var benzer bir düzenleme. @russellwestbrook dostum. Ondan da hareket bekleyebiliriz. -
@paretowilfredo bence iletişim başkanlığı psikoloji, sosyoloji falan alacak. Galiba yönetmeliğe bunlar eklenmişti.
-
@rassal @paretowilfredo hocam pazartesi sali da ilan beklemelimiyiz yoksa bugun gelen gelir mi
-
@Willsmithh hocam geçen yıl 1000dguy 1000 vmy kadro ihdaslari ihdas edildi ama ortada ilan yok hatta dguy konusu kapandı diye duyumlar geliyor.
-
@sinoki okudugum kadarıyla mali yıl bitmeden izin verilen kadroları kullanmaları lazım.ilanların gelmesi gerekiyor 1 ocaktan önce
-
Peki bu yas sınırının kalkmasi konusunda verilen kanun teklifi ne zaman görüşülür fikriniz Vr mi? Ya da kabul edilmez birsey mi
-
@sinoki umudunuzu kırmak istemem ama zannetmiyorum yaş konusunda bi düzenleme yapılacağını aynı muhabbet yıllardır var ama herhangi bi adım atılmadı bu yılda atılmaz gibi.
-
Yok sorun degil umudum yeterinde kırık zaten guy gelmediği icin
-
2020 kpss sonrası neler olur, yüklü alım gelir mi il göç gibi, acaba bu konuda bir tahmin var mı? Puanımı yükseltmekten başka çarem yok.. Umutlarımı 2020 sonrasına erteledim
-
@ank3435 bende bunu düşünüyorum ,2019 puanım çok düşük yükseltmem gerek ama şu da aklımdan gitmiyor acaba 2020 den sonra alımlar daha mı kötü gider nasıl olur bilen biri bizleri aydınlatırsa çok iyi olur
-
@Su28A benim gözlemlediğim kadarı ile 2019 yılı 2018'e göre nispeten daha bereketli geçiyor ilanlar açısından. Tabii 2020 kpss sonrası ne olur onu şimdiden kestirmekbilmek biraz güç. Puanları herhalukarda arttırmakta fayda var.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar,
-
Bu ne abi ya gelen bütün ilanlar hukukçularla mühendislere geliyor. Allah'ını seven üstümüze vmy ilanı atsın şöyle 500 kişilik olanından