2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Antimülakat guy ve mhuy ilk etapta harika bişi olmaz mı olur, hem de çiçek
-
@strtmn Ne diyorsun. Cennet bahçelerinden bir çiçek gibi doğar gecelerimize
-
TBMM en son alimda cok kisi almis. Bu sene tekrar bir alima cikmasi muhtemel degil heralde dimi? Herhangi bir duyumu olan var midir?
-
@uzmanavukat TBMM uzman yardımcısı bir arkadaşıma 2 ay önce sordum. Yer yokmuş bir de eski başbakanlık uzmanlarının çoğu TBMM'ye gelmiş. Bu nedenle uzun bir müddet ilan beklemiyormuş
-
@æon_flux tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin.
-
Guy
Mali Hizmetler uzman Yrd
Vergi mufettyisligi
İç işleri uzman Yrd
İl planlama uzman Yrd
Ziraat
Vakıf
Halk bank
Gelmesi olası ilanlar -
@jamiryoo bı gelse
-
Hocam 200 kişilik ilan ne hallere soktu bizi. Adamlar 20 bini beğenmiyor. Tabi onlardan 400 bin bekleyen var bizde 40 50 bin ayni değil. İnsallah 2000 leri 3000 leri de görürüz
-
Arkadaslar ilanlar hayirli olsun.Merkez goc kacla kapatir.45 kisilik alimda 87leri gordu 20 kiside nasil olur?
-
Dostlar merhaba, İçişleri Bakanlığı' nın 2020 yılı eğitim planında 15 kişilik bir İçişleri uzmanlığı kursu var. Nasıl yorumlanır bilemedim ama.
https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/IcSite/egitim/Genel/Belgeler/2020yilihizmeticiegitimplani.pdf -
@scofieldmustafa iibf de 10000 tane adam var hocam bunların da 5000 bini rutin şekilde ders çalışan tayfa eminim yani hersene 10000 i
Kadro gelse bize atanamayan insan kalmaz zaten A grubundan -
@akncıı, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo Guy çok yakında mi ? SGK da açıklanmış. Evet ilk defa Guy u tekrar soruyorum gece gece kendi çapımda bir şok yaşadım çünkü yıllar sonra
Çok kalmadı dostum bence. Hala aynı fikirdeyim
-
@paretowilfredo ocakta ilan gelse martta sınav olur bahar yani
-
@zenginmemur 45 kişilik başvuruda 400.aday 90 puanlıymış oradaki herkes + sgk denetmen+guy+il göç uzmanlarıda başvuru 91 i bulur
-
@tozkok Aynen öyle dostum. Her halukarda 2020 baharına geldik zaten. Bir senedir diretiyorum bu konuda, en iyi ihtimal bu idi çünkü. Süreçleri bir arada değerlendirince haberlerle de birleştirince bu çıkıyordu ortaya. Bakan Bey'in telkini de bunu destekledi. Özellikle artık teşkilat işlerinin 2020 başında bitmesi ile Maliye'nin de ilanlara start vermesini bekliyorum inşallah.
-
@paretowilfredo siz bekliyorsanız bizde bekliyoruz hocam gün geçtikçe inancım artıyor foruma
-
@Aslan-Reyiz tam YDS ye yöneliyorum hep araya başka bir şey giriyor şimdi de il göç girdi bakalım bu YDS yi ne zaman halledebilecegim. Bu arada tebrik ederim üstad Allah hayırlı etsin yeni mesleğini
-
@The-kaymakam hocam kaçani kovalayalim.Malesef ayni durumdayiz.
-
Guy olup sgkyı kazanan çıkmıs mı?
-
@takkurt, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Dostlar merhaba, İçişleri Bakanlığı' nın 2020 yılı eğitim planında 15 kişilik bir İçişleri uzmanlığı kursu var. Nasıl yorumlanır bilemedim ama.
https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/IcSite/egitim/Genel/Belgeler/2020yilihizmeticiegitimplani.pdfİçişleri uzmanı demiş yardımcı değil yani
Bizlik bisy değil gibi