2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@guymağduru Hocam aday memurluğu sütünunda yazdığı için ben de paylaşmak istedim. Dediğim gibi nasıl yorumlanır bilemem, bu durum @paretowilfredo ' nun alanı
-
@paretowilfredo Üstad peki maliye bakanlığından sadece GUY ilanı mı gelir yoksa "Göç İdaresi" gibi bi olay söz konusu olur mu ?
-
-
Ilanlar en son hangi tarihe kadar gelebiliyor yani 30 ya da 31inde de geliyor mu? Ve haftasonu?
-
@The-kaymakam çok teşekkür ederim hocam sağolun
-
@paretowilfredo üstad göc gibi sgk dan da bir supriz olurmu
-
@Aslan-Reyiz hocam benim mesajım gelmedi mi
-
Arkadaşlar Kültür ve Turizm Bakanlığı uzman yardımcısı alacakmış.
Sayıyı öğrenemedim mart ayında olacakmış (sınav mı yoksa ilan mı bilmiyorum)
Kötü haber ise yabancı dil istenecekmiş ( Yds sınav şartı mı olacak yoksa kendi sınavını mı yapacak bilgim yok ama ingilizce şartı olacak) Benim yabancı dilim iyi değil gene de burada paylaşmak istedim şimdiden hayırlı olsun. @paretowilfredo hocam siz gene de teyit ettirirseniz sevinirim ben yetkili ağızdan duydum ancak aksi bi gelişme olursa mahcup olmak istemem. -
@idyah bölümle mi alacak ve hangi puan türü acaba bilginiz var mı?
-
@lafz Hocam detaya inemedim yeniden görüşme fırsatım olursa öğrenmeye çalışırım. Yabancı dil mart ayı uzman yardımcısı tek bilgim bu maalesef.
-
@idyah @paretowilfredo yds hangi seviye istenir?
-
arşiv uzmanlığı yönetmeliği yayınlanmış ve iletişim uzmanlığı yönetmeliğinde değişiklik yapılmış bunlar yakında bir alımın habercisi olabilir mi? @paretowilfredo
-
@Müşrif Yine de buradan yanıtlayayım dostum, daha şık olur
Normalde geçtiğimiz sene İstihdam Uzman Yardımcılığı için alınan kadro 60 kişiydi dostum. Bu kadronun 35 kişilik kısmı istihdam edildi. 25 kişilik bir talepse karşılanmamış oldu. Buna ufak ilavelerle ya da bu kalan haliyle neden olmasın diye düşünmekten kendimi alamıyorum Soruştururuz da, bakalım
-
@russellwestbrook Bence Arşiv Uzman Yardımcılığı yakındır dostum. Neden derseniz, Ekimde ikincil mevzuatı düzenlendi, Kasım'da personel alımına çıktı. Şimdi de Uzman Yardımcılığı düzenlemesi yapıldı. Alımı da bence yakındır.
İletişim için de son alım biraz garip bir süreç oldu. Daha doğrusu ilk ve son alım. Sınav süreci ile alakalı yol üzerinde değişiklik yapıldı vs. Yeni bir alım yapmaları bence mümkündür. Çünkü ilk deneme çok da verimli olmadı işin açığı. O nedenle çok arayı açmadan yeni bir alımın işareti olabilir bu. -
@Blueberry 70 olur bu tip Bakanlık merkez teşkilatı alımlarında dostum.
-
@paretowilfredo Üstad şuan bu tahminin beni ne kadar mutlu ettiğini bir bilsenBu kurum hayallerimin kahramanı haberlerini bekleyen azdır ama benim için getirirsen çok sevinirim
-
İçişleri alımları göç dışında sessiz
-
@paretowilfredo yds ister mi hocam
-
@paretowilfredo hocam maliye yaşa takilacaklari dusunmezmi niye ilan bu kadar gecikti eli kulagindayi duyali 10 gün oldu
-
tika uzman yardımcılığı ilanı gelmiş dpb'de