2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@RootofAllEvil birde bölüm bazlı of of
-
Numune numune ilan değil
-
Ulan ilan gelir yds li olur ilan gelir bölüm bazlı olur ilan gelir hukukçu ve mühendis ağırlıklı olur. Yok mu şöyle komple iibflilerin yararlanacağı adam akıllı bir ilan? 2 yıl öncesine kadar -2013'teki alımlar dışında- her yıl 400-500 kişilik vmy ilanı gelirdi bir çeşit subap görevi görürdü. Vmy ilanı sayesinde 81-82 puanlı insanlar müfettişlik sınavı görmüş olurlardı
-
Dil istemesi gereken istemiyor istememesi gereken istiyor.
-
Yakında 25 kişilik dernekler denetçi yardımcılığı ilanı gelmesi muhtemel.
-
@Asımın-nesli hangi puan türü ister hocam?
-
@Asımın-nesli evet hsngi puan turu
-
@Mülkiye_17 p 23 istemişgeçen alımlarda
-
@mülakatzedee evet hocam ama o zaman da beklenti kamu ağırlıklı puan türleri iken işletme ağırlıklı olması şaşırtmış acaba bu sene değişebilir mi bu merak ediyorum
-
@Mülkiye_17 valla sözlü ve 6 kat alınacak 25 kişi ...hiç bir kurum düzgünce sürecini bitirmediği için yüksek puanlılar mecbur başvuruyo hep aynı isimler giriyor takvimsizlik bizi 90 puana rağmen bitirdi
-
İçişleri bakanlığı teamüllerini kolayca değiştirecek bir bakanlık değil. Dernekler denetçi yardımcılığı p23 ile gelir yine
-
arkadaşlar stajyer kontrolörlük ile aynı puan ister diye bekliyorum ben p9 olabilir uzmanlıklarda kamu puanları kullanabilir p29-32 arasını
-
@RootofAllEvil hocam eski puan türüne göreydi o içişleri kamu ve kamu + hukuk puanlarından alır başka ihtimal yok malesef
-
@Willsmithh 2017 kpss sonrası geldi diye biliyorum p23 istemişti hatta
-
@RootofAllEvil hocam geçen yıl aldığı stajyer kontrlör p9 ile aldı arkadaşımız cimere yazmış o da p32 demiş içilerinde ben p9-p29-p30-p31-p32 dışına çıkılcağını zannetmem kontrolör veya denetçide p9 kullanır uzmanda şuan muamma
-
@Willsmithh p32 yi dernekler için değil içişleri uzm yrd için sormamışlar mıydı ? foruma öyle yazılmıştı.https://forum.tercihiniyap.net/topic/5594/2019-kpss-sonrası-açılmasını-beklediğimiz-kurum-sınavları/2193
-
@Aslan-Reyiz evet hocam bende onu diyorum uzmanlıkta muhtemelen kamu yönetimi puanları kullanırlar son stajyer kontrolörlükte p9 kullanıldı p23 de kullanılmış eskiden ama onu cidden hiç anlamadım
-
@Willsmithh 2018 deki alımda p23 kullandı dernekler değiştirir mi bilmiyorum .Stajyer p9 du evet .İçişeri de p32 olacak gibi.Dernekler için bakalım ilanda belli olur.Kamu puan türü olsa iyi olur.Ama pek değiştireceklerini sanmıyorum p23 ten devam edebilirler.
-
Hocam haftasonu da ilan gelmiş geçen sene guy da gelebilir mi sizce
-
Son 2 haftada artan duyumlar
1.Ticaret uzm yrd +yds c (yüklü alım bekleniyor cb ye gönderildi)
2.Rtük 60 kişi çeşitli alanlar +yds 60
3.Mhuy 250 kişi 2020 için (reis onaylarsa)
4.Kültür bak arşiv uz yrd
5.İletişim başkanlığı çeşitli alanlardan
6.Dernekler denetçiliği 25 kişi