2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@zubizubi sayi iyi de yds istemesinyeter
-
@paretowilfredo hocam çok şenlendik iyi şenlendik ama Guy’dan bir haber yok mu
-
@paretowilfredo ağlayabilirim mutluluktan inşallah güzel bir sayıda guy ilanı görürüz. Üstad,
-
Merkez göç 90 üstü kapatır. Geçmiş olsun
-
Suriyeli göçmen sayısı iki yüz bin falan olacak galiba sgk denetmenleri de gitti. Göç kaça düşer acaba?
-
Sgk gittigine gore merkez goc kaca duser
-
İl göç kaçla kapatır tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen
-
Sgk taşra kadrosu merkez göç adı üstünde merkez kadrosu o yüzden puanları çok etkilemez. Sgk denetmenlik kazananlar il göçe başvurmasın yeter il göç sınavı 80 e kadar düşebilir Allah'ın izniyle
-
@whshw Merkez yuksek kapar dostum. 90 91 ustu diye düşünüyorum.
-
İşkur mülakatı açıklandı maalesef kazanamadım ama şunu söyleyim kpss puanının geçerlilik süresi dolana kadar sınav kovalamaya devam edeceğim. Bugün 35 istihdam uzman yardımcısı atandı bu kişiler puanı 90 üstü olan kişilerdi. Merkez göçün 90-91 puanlarla kapatacağını sanmıyorum 86-87 leri görecektir Allah'ın izniyle
-
@RootofAllEvil 86 87 imkansiz en fazla 90 a inerr daha asagisi imkansz
-
@çölkaplanı en son 14 kişilik ilanda bile 89.17 falandı hocam ki o dönem hiç alım yoltu kaymakamlık vs ve kpss sonrası gelen işk ilandı gibi
-
@ulrich bilmjyorum hocam ama ilgoc 88 ila kapadi 2 ay once 900 kisi ile . Yani ona gore dedim ben.
-
@sancaktar 11 promosyon da bir sürpriz yapsa göç gibi bu hafta gelse Amin
-
@çölkaplanı ya bi 200 olsa tadindan yenmez ki 100 olunca biraz risklu oluyor
-
- Promosyon dan elenen birisi olarak 11. Promosyon alımı 2020 KPSS den önce gelir mi?
İstihdam Uzman Yardımcılığı tekrardan alıma çıkar mı?
@paretowilfredo
- Promosyon dan elenen birisi olarak 11. Promosyon alımı 2020 KPSS den önce gelir mi?
-
@çölkaplanı Aynen merkez uzmanlık 90 en fazla 89 la kapatır
-
@paretowilfredο ustad izninle 11 promosyonu sorabilirmiyiz:)
-
Güzel güzel. Bu sayfada insanların yüzlerinin az da olsa gülmeye başladığını görmek çok güzel. A kadro alım ilanları için yılsonu beklenmiş anlaşılan, kimse elde ettiği kadronun ilanını bir sonraki yıla sarkıtmamış. Bunun en güzel tarafı da önümüzdeki sene için alınan personel alım izinleri içinde de gecikme olmaksızın aynı kurumlar yeniden ilana çıkabilirler. Örneğin, il göç için açılan ilan yeniden kadro izni alınırsa tekrar ilana çıkabilir. Güzel günler göreceğiz gibi görünüyor dostlar.
Yetmez ama nefes aldırır diyoruz!
Muy, Guy ve Mhuy, İçişleri, Ticaret bunlardan da bir an evvel ilan gelmesi için beklentimizi yükseltiyoruz.
-
Sağlık Bak ab uzm yrd p34- 35 -36 ten 70 +YDS C (9 kişi) ..4 KATI SÖZLÜ
https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2019/12/20191224-4 (4).pdf