2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@jamiryoo sormayin ya herkesin en cok bekledigi sinavlar yok ama 3 5 kisilik kadrolat gelip duruyor maliye insallah bizi güldürür yeni yildan evvel ne diyelim
-
@genclerbirlikli @Antimülakat bugün DW Türkçe servisinde bir haber vardı; kamuya memur alımlarında daha detaylı bir güvenlik soruşturması yapılmasını uygun görülen kanun kabul edildi gibisinden. Bie bilginiz var mı acaba?
-
@cemalicoşan
https:// twitter. com /dw_turkce/status/1208128093933768706?s=19
belki daha detaylı bir bilgilendirme yapabilirsiniz diye linki de vereyim istedim. -
@islimbot yds şartı oluyor mu bilginiz var mı?
-
@asimetri 80 istiyor hocam.
-
Rtük için 60 kişilik bir ilan hazırlığı daha varmıs yds 60 ve alan bazlı sözlü sınav yapılacakmış. Yeni yılda gelecek ilan.
-
Şu hakimlik sınavı geçsin ilk işim sadece yds çalışmak olacak.
-
Bir duyumda benden gelsin Cumhurbaşkanlığı onay verirse 2019 2020 birleştirilerek mhuy alımı gelebilirmiş ama tarihi belli değil.Sadece 2020de alım olacakmış.Birleserek gelirse en az 250 kisilik ilan gelebilir.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Bir duyumda benden gelsin Cumhurbaşkanlığı onay verirse 2019 2020 birleştirilerek mhuy alımı gelebilirmiş ama tarihi belli değil.Sadece 2020de alım olacakmış.Birleserek gelirse en az 250 kisilik ilan gelebilir.
Aslında duyum değil herkesin beklediği bir ilan ama bir kıpırdanma olabilir
-
@sbf13 rtük faha once yds istiyo muydu yeni mi geldi hocam ?
-
@sbf13 Hocam hangi bölümler olacağı ile ilgili bilginiz var mı? Geçen sene kamu yönetiminden alım yapmamıştı bu sene olabilir mi?
-
@zenginmemur mhuy bölüm bazlı mı oluyordu?
-
@Bahriye-Nazırı istiyordu hocam yine 60 yds ve bölüm bazlı alıyordu
-
@Mülkiye_17 o kadar detayını bilmiyorum hocam. Bir arkadasım var orada calısan o söyledi bu sene içinde alım yapılacak hazırlık yapılıyor dedi. Ama detaylarını bilmiyorum.
-
@sbf13 ydsli ilan varsa ilan gelmemiş demektir
-
@avemim iibf hocam en son böyle almış
-
@sbf13 yani yılbaşından sonra mı gelecek?
-
@æon_flux yeni yıl dedim ya hocam
-
Guy ile ilgili duyumu olan yok mu yaaa
-
Il planlama icislerinden bi ses varmi