2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@albertcamus herkesin uds almasi çözüm degil o zaman da sistem yine tikanacak 90 yds 90kpss is gormeyecek niye cunlu kadro kit kamu kaynağı kit. Kit kaynaklar paylasilamayacak . Bence çözüm yds almak degil buradaki cogu kisi kamuyu gozunde cok buyutuyor. Ozele yonelmek kendi isini yapmak her seyden daha iyi
-
@albertcamus gercekten aciklamalariniz cok mantikli ancak yds olayinin youtubedan cozulmeyeceginden eminim.
-
YDS siz ilanlar gözlerimiz yolda ne zaman teşrif edeceksiniz acaba
-
Arkadaşlar bilen varsa yalvarırım yazsın, vakıfbank müf. yardımcılığı bu yıl açar mı. Kafayı yemek üzereyim
-
@İbemodigliani benimde merak ettiğim bir soru hocam inşallah olumlu bir yanıt alırız
-
@titoizm ben kalkinma ajansinda çalışmak istemem açıkçası .Hep riskli o stresi çekemem .Sürekli kapandı kapanacak dedikodusu .Türkiye sartlarinda bakanlıkların bile 10 15 yıl sonra kalacağının garantisi yokken kaldı ki kalkınma ajansı .Yds var ama asla başvurmam .Burası Türkiye
-
@albertcamus hocam 5 yıldır Yds var .Yds ile başvurduğum sınav çok ama yazılısına girdiğim bi kaç tane .Emin olun yıllardır bu işin içindeyim Yds olup da 85 im altina inen görmedim. hep aynı kişiler sınavlara girip girip durdu .10 dan fazla alim yapmaDi .evet kurum olarak çok kurum adı geçti ama sayılarını toplasak 3 yılda 100 u geçmez .Belki sizler işin içinde değilsiniz ama ben yıllardır bunu takip ediyorum. Yok yani olmuyor .1
-
@voice strateji bütce 70 e kadar düsmedi mi?
-
@zenginmemur bölümlere ayirmasaydi düşmezdi diye tahmin ediyorum
-
@lafz uluslarası ilişkiler 88 miydi neydi
-
@kpssasgkdenet her sene mart nisan gibi aciyo hocam açabilir yuksek ihtimal dahilinde
-
Sağlık uzmanlığı gelmiş hayırlı olsun.
-
@adolf-stalin nerede ilan hocam
-
@adolf-stalin rekorla kapatır. ortalama her bölümden 12 kişi diyor, iktisat gibi bölümlerde 98 bile olur. tr birincisi bile hala bir yere girememiş ki ismi oluyor listelerde
-
@adam-simith resmî gazetede kardeş
-
ilanlar artmaya başladı. Tika ve Ytb ile ilgili duyumu olan var mı ?
Ytb'de gerçi alım süreci daha tamamlanmadı ordan bi ilan çıkmaz ama Tika'dan gelebilir belki.. -
Artık sınav stratwjilwrimizi değiştirme zamanı gelmiş kamucuyum kamu puanlarım p48 den bile düşük en kötü kamuda nelerin artık bölüm bazlı ve yds üzerine çalışmak gerekiyor galiba
-
@Willsmithh en yüksek kamu puanınız kaç hocam
-
@ghamul1 TİKA'nın 9 kişilik bir ilan açacağını duydum ama genelde bölüm bazlı ve mülakatlı olduğundan yüksek kapatıyor
-
Bır sürü merkezi uzmanlık ilanı geldi mali hizmetler ve Guy hala yok gelir mi haftaya acaba bi umut bekliyom