2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@hakimehanımm son verilen cevapta hatırladığım p32 puan türünde yakın zamanda alım yapılacaktır diye paylaşılmıştı.
-
@hakimehanımm Hocam en son yanlış hatırlamıyorsam 2015 te almıştı oda daha üniversitedeydim, mezun olduk hala ses yok içişleri değil de il planlama da personel ihtiyacının olduğunu duydum ama alım olur mu orası muamma.
-
@Don-Pablo ben Kasım’da sormuşum Henüz çalışma Yok demişler ondan sonra soran olda da yakın zamanda alım yapılacak mı denildi? Pek takip edemedim buraları
-
@Gülbeşeker aynen hocam ben de üni 2. Sınıftaymışım Mezun olduk daha içişleri gelecek halimiz çok kötü İnşallah en kısa Zamanda gelir de yüzümüz Güler
-
@Gülbeşeker İçişleri uzman yardımcılığı ve il planlama uzman yardımcılığı için kpss den önce gelecek diye duydum ama sayı vs. henüz bilmiyorum bir öğrenmeye çalışıp paylaşmayı düşünüyordum ancak konusu açılmışken değineyim dedim.
-
@hakimehanımm inşallah hocam
-
@plansız Aynen hocam ben ilan değil de ihtiyacın çok olduğunu duydum, belki de bu ilanın ayak sesleridir
-
Kutluay hoca eğer ayın 31ine kadar ilan gelmezse atama izinlerinin iptal olacağını yeni yıl için tekrar atama izni alınması gerektiğini söylemişti. Bugün vmy gelmezse 1000 kişilik Bi kadro verilmişti iptal olacak sanırım yanılıyor muyum @pareto_wilfredo
-
@Gülbeşeker Özellikle il planlamada ihtiyacın çok olduğu uzun süredir söyleniyor da işte yıllardır alım yok nasıl oluyorsa yanılmıyorsam en son 2015'ti.
-
@plansız aynısını dedim hocam ben de peki konu açılmışken ikisinde de mi yds şartı olacak acaba?
-
@friedmanmilton hocam 1000 kişilik vmy’nin 1000’i de bu sene mi gelecekti ki?
-
@plansız çok teşekkür ederim hocam
-
@Gülbeşeker Buna ilişkin bir şey duymadım, daha önce yoktu, kaçırdığım bir gelişme mi oldu yds ile ilgili?
-
@plansız içişlerinde yokmuydu? Hocam karıştırıyor olabilirim
-
@emrediyebiri bilmiyorum hocam Vdk ile aram açık
-
@friedmanmilton o kadro ihdası 2018 yılındaydı. Maliye ve sgk kariyer personel alımlarında kadro sınırlamasına tabi değil. İstediği kadar alım yapabilir
-
@müfettiş_37, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@friedmanmilton o kadro ihdası 2018 yılındaydı. Maliye ve sgk kariyer personel alımlarında kadro sınırlamasına tabi değil. İstediği kadar alım yapabilir
Bununla ilgili belge isteyenler için:) yürürlükten kaldırılan 190 sy khk nın ek 7. Maddesi veya onun yerine yürürlüğe giren 2019/47 sayılı cumhurbaşkanı kararı nın 2.maddesi ç bendine bakabilirler.
-
@cemalicoşan ben de biliyorum mağdur olmanın ne demek olduğunu benim demek istediğim adam kayırmacılıgı ikinci maddeye atacak kadar önemli gördüğün birinci maddeye takıldım her neyse hocam Allah yardımcımız olsun
-
@cemalicoşan yeni cevap yazabildim niyetin uzatmak değil
-
@fatos umarim yds istemez