2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Ocak ayına kadar gelmesini beklediğim ilanlar
İş müfettiş yardımcılığı
Hazine ve maliye Başkanlığında hazine ve maliye müfettiş yardımcılığı (yeni vmy)
SPK uzman yardımcılığı -
Cimere yazdığımızda mhuy 2019 yılında planlamaktadır diye yazı geldi sanırsam sonbaharda mhuyda gelecek
-
@paretowilfredo hocam duyumlarınız olumlu mu acaba 1 yılımiz boşa geçti bari bu yıl boşa gitmesin hem ilan hem sayı olarak
-
@adolf-stalin evet
-
@paretowilfredo üstad bddk murakıplık sınavına nasıl hazırlanmalıyız? Özellikle iktisat ve muhasebede finans kısmına hangi kaynaklardan çalışmalıyız?
-
@paretowilfredo hocam guy ilan tarihine dair mi birşeyler işittiniz? Sizden olumlu şeyler duymaya ihtiyacınız var?
-
Abi içimde değişik bir his var eylülden itibaren ilanlar coşacak gibi hissediyorum:)
-
@iamkaya Dostum diğer tüm konular için Klasik sınavlara dair genel bir bilgilendirme olması adına hazırladığım ve içine yan alanları da katarak genişletmeye çalıştığım şu yazıya göz atabilirsiniz;
https://www.tercihiniyap.net/kpss/klasik-kurum-sinavlari-nelerdir-nasil-hazirlanmali-h3183.html
-
Dostlar bakalım, en kısa sürede duyduğum tüm haberleri paylaşacağım. Tabi ki bunların hepsi farklı netlik oranlarına sahip olacak. Hepsini de bu bağlamda değerlendirerek aktarmaya çalışacağım.
-
Bu sene sınav daha zordu geçen seneye göre bakalım sıralamalar nasıl olcak ki ilanlara etki yapsın.
-
@Keynesin-Faizi önemli olan kurumun kendi sınavı hocam. Çokta önemli değil bu puanlar. Ha 80 ha 85 ha 90.gelecek olan guya vmy mhuya her puanda girer iyi olan mülakata kalır. Anca sgk tarzı ilanlarda puan ve sıralama etkili oluyor
-
@Adam-Keeynes barajı kaç bin kişi geçecek merak ediyorum .)
-
95-100 civarı tahmini ne kadar puan getirir
2017 ye göre mi düşünsek -
@Adam-Keeynes 80 ve 85 arasında vmy mhuy arasında fark yok mu cidden 80 alıp kurum sınavına kalınabilir mi ?
-
Guy harici taşra alımlarında 80 puan yetersiz artık, kaldı ki sgk özelinde düşünürsek 85 bile yetmedi 1400 kişilik mülakat listesinde. Doğrular biraz acımasız olacak ama p48 i 80 olan kişi sadece guy beklesin ve 2020 kpss ye tekrar çalışsın bir de bir ihtimal mhuya girebilir tabi sınav açılırsa ve 300 kişilik falan olursa.
-
@elitnur geçen sene VMY taban puan olan 80’le kapatmıştı.
-
@RootofAllEvil katılmıyorum sana hocam şu sınavda 80 puan hayli hayli yeter hepsine. Yetmezse şaşılacak durum olur.
-
@Adam-Keeynes maliye ve iktisat sorularından sonra çok mantıklı bir yorum
-
@Adam-Keeynes en yakın örnek sgk denetmenliği 1400 kişilik mülakat listesinde taban puan 85.3 küsürdeydi. Kaymakamlık dguy guy il göç ve başka kurumların sonuçları açıklandığı halde bu kadar yüksek kapattı. P48 im 80 olsa diğerleri de 75 ila 85 arası değişen puanlarım olsa guydan başka sınav düşünmezdim ve kpssye tekrardan hazırlanırdım.
-
@Adam-Keeynes geçen sene sınava girenlerin puanları hala yukarılarda hocam. Diyorsan ki onların puanları yanana kadar benim puanımı kullanmayacağım o zaman 80li puanlar yeterli olur bence de