2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@sbf13 öğrenemez misiniz hocam..
Biliyorum çok oldum ama idare edin... -
@Adam-Keeynes inşallah hocam
-
Arkadaşlar merhaba , ddklar ve merkez bankası duyumu alan var mı ? genelde sonbaharda oluyor ama
-
Maliye ve İçişleri Bakanlığı suskunluklarını artık bozmalı. Çok verimsiz süreçler yaşadık, merkez uzmanlıkları gelmeli. VMY gelmeli. İl planlama gelmeli.
-
@Antimülakat valla herkes sustu @pareto_wilfredo nun açıklamalarını bekliyor
-
@Antimülakat yok mu hocam herhangi bir duyumun falan seninde? Guy hakkında ne düşünüyorsun
-
Belki duyan vardır arkadaşlar Serhat Karaman diye bir araştırmacı gazeteci il başkanlıklarında taleplerin toplandığını yaklaşık 2000kisilik guy alımının Ağustos Eylül aylarinda olacağını paylaştı kendi haber sitesinde de bu duyumu haber yaptırmış adam.net olmamakla beraber 2019puanlari açıklandıktan sonra gelir diyede tahminde bulunmuş.sahsen bana güven verdi duyumu.
-
@nairu banada güven verdi diğer duyumlarıda doğru çıkan birisi
-
@nairu insallah hocam ..
-
Duyum doğru çıkar ise daha önce 2019'lular kadar şanslı başka bir grup olmuş mudur bilmiyorum Aslında geçen sene başkanlık seçimi olmasaydı belki 2018'liler de 1000 guydan faydalanabilecekti. 1 yılımız çöp oldu gitti. Sağlık olsun diye diye sağlığımızdan olacağız
-
@paretowilfredo hocam merhaba . Forumun genelinin iibf mezunu olduğunu gözlemledim. Bende alan derslerinin sınavına girdim bu sene ,ALLAH yardımcıları olsun zordu sorular bana göre. Fakat ben istatistik mezunuyum .Bu sene p12 ve p13 puanım 90 ı aşacak gibi inşallah. Yds puanım da var. Bir tahmininiz var mı ya da duyumunuz istatistik bolumu ile ilana çıkacak kurumlarla ilgili? Herhangi bir söylenti bile olabilir gerçekten çok çaresiz hissediyorum kendimi. Simdiden tesekkur ederim.
-
@paretowilfredo hocam belki daha erken ama bu sene icinde Sayistay 2.alim yapacak mi
-
@paretowilfredo hocam temkinli olduğunuzu,bizi boş yere umutlandirmak istemediğinizi biliyoruz ama VMY ile alakali bir gelişme var mı acaba?
-
Arkadaşlar banka alımlarıda mı yok
-
Bizim orda kıran girdi derler tobe tobe
-
@fatos sizin ora antep mi yoksa
-
@frank yok hocam Yozgat
-
@fatos bizim burdada öyle derlerde ondan dedim hocam
-
Resmi Gazete'de kadro değişikleri yayınlandı. Mevcut kadrolar değişip İçişleri için 6. dereceden 300, 7. dereceden 255 İl Planlama Uzman Yardımcısı kadrosu eklendi. İnşallah ilk ilan bu olacak.
-
@dzndr ne zaman yayımlandi hocam ve tahmini bı ilan sizce ne zaman gelir bu kadrolar için daha öncesinde de alim olacağı duyumu paylaşılmıştı sanirim