2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo Hocam Atom'da kadro açılmış galiba.
-
@atlas07 atom 2017 de alım yapmış ama iibf yok mühendis ve fen edebiyat var
-
-
@atlas07 Evet dostum, 9. derece 15 kişilik kadroya dönüştürülmüş. Gözümden kaçmış. Bunun dışında da zannediyorum çok ciddi kısmı kadro kaydırması işlemi malesef..
-
Boşa heyecan yaptım çok üzgünüm
-
@rassal Hocam ilan gelirse ben hukuktan başvuracağım. Umarım bekleyen herkesin yararlanabileceği ilanlar gelebilir.
-
Sayıştay sonbaharda tekrar alım yapar mı?
-
arkadaşlar dosyayı yanlış okuyanlar var. sol taraf eski kadro, sağ taraf yeni kadrolar. yani sol tarafta olanlar iptal
bir de kitabı için öğrencilerini satan hocalara bakmayın. bizden az şey biliyorlar
-
@paretowilfredo üstad bddk ve içişleri ile ilgili planlama netleşti mi tam tarih olarak?
-
@paretowilfredo dört gözle bekliyoruz
-
@paretowilfredo hocam yazınızı bekliyoruz
-
Merhaba dostlar,
Yazımız hazır, bugüne dek duyduğumuz, doğrudan veya dolaylı olarak hakkında haber aldığımız tüm alım ihtimallerini sizler için bir araya getirdim. Yazının içerisinde de özellikle belirttiği bazı hususları burada da belirtmek isterim;
-Tabloda yer alan Klasik Yazılı ibaresi Kurumun ilgili unvana alımı Klasik usûlde bir yazılı sınav ile gerçekleştirdiği anlamına gelmektedir.
-Kat belirtilmemiş olan alımlarda Kurumlar ya KPSS koşulsuz olarak kendi sınavını yapmaktadır ya da henüz alım yapmadığından belirsizdir.
-Hakimlik kadroları belirtilirken yalnızca "mezun grubu" kastedilmiştir.-Yukarıda yer alan tablodaki alım yapacak olan Kurumlar ile alım sayıları duyum ile tahminleri içermektedir. Özellikle son dönemde alımların Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanması hususu söz konusu olduğundan, kurumlar bir plan yapsa dahi bu alımlar geri çevrilebilmekte ya da sayısı azaltılarak kabul edilebilmektedir. Bu nedenle duyumunu almış olduğumuz bu alımların bazıları daha az sayıda gelebilir ya da hiç gelmeyebilir.
Tabloda yer alan bilgiler gerek bizim kendi kaynaklarımızdan duyduğumuz, gerekse çeşitli aracılar ile bize ulaştırılan duyumlara dayanılarak derlenmiştir. Bu alım duyumlarının hepsinin belli dayanakları olmakla birlikte tekrar etmekte fayda gördüğümüz üzre, kesinliği bulunmamaktadır.
-Tabloda özellikle belirsizlikleri ile ön plana çıkan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Bakanlığın ilgili, ilişkili ve bağlı kuruluşlarına dair bilgilere yer verilmemiştir. Bunun en temel sebebi Bakanlığın halen tamamlanmamış ve aylar geçmesine rağmen ne zaman tamamlanacağı belli olmayan üç alımının bulunmasıdır. Bunlar İş Müfettiş Yardımcılığı, SGK Müfettiş Yardımcılığı ve İşkur İstihdam Uzman Yardımcılığı alımlarıdır. Henüz bu süreçler dahi tamamlanamamışken Bakanlığa dair duyum paylaşmayı uygun görmedik.
Yukarıda da defaatle üzerinde durduğum husus kesinlik dostlar. Geçtiğimiz yıl gördük ki artık en kesin gördüğümüz bilgide dahi bir pürüz çıkabiliyor ve alım ya sarkıyor ya da yapılmıyor. Bu nedenle bu yıl çok daha temkinliyim açıkçası. Yine de bir arada bu haberleri görmeniz adına yazıyı ve tabloyu hazırladım. Umarım bir nebze çalışmalarınızda katkısı olur.
Bunun yanında birtakım çalışma önerilerine de yazıda yer verdim. Bunların da sizlere faydalı olmasını umuyorum.
Allah hepinizin yâr ve yardımcısı olsun dostlar, bu yıl geçtiğimiz yıldan daha güzel olsun.
Buyrun; -
@paretowilfredo ellerine sağlık dostum. Ama defaatle Kesinlik taşımaz !!
-
@paretowilfredo üstad sağlık ve milli eğitim müfettişliği duyumlarınız acaba yılbaşından sonraya sarkabilir mı zira ikisi de hedefimdekilerden ve P48 mı kullanırlar acep
-
@paretowilfredo çok sağolun hocam umarım bu beklentilerin hepsi gerçekleşir ve şu ilanların hepsi gelir
-
@paretowilfredo çok teşekkürler hocam yine bizim için o kadar uğraşmışsınız inşallah hepsi gercekleşir.
-
@paretowilfredo vergi müfettişi olan yakın dostlarla yaptığım sohbette yapılanma tamamlanmadan ilanın gelmeyeceğini söylediler. Keza Ankarada eğitim grup başkanlığı kapatılmış, sayısı 29 olan grup başkanlıkları 9 a düşürülmüş. Bir de bunun üstüne sayın bakanın kamuya fazla memur alımına karşı olması da eklenince... Senin fikrin nedir dostum?
-
@paretowilfredo üstad eline sağlık yazı için ama ben bir şey soracaktım.Vergi müfettişliği yard. Önceki söylentilere göre test usulü olucak diyorlardı klasik yazılı olacağı kesin mi ?
-
@paretowilfredo hocam gelir uzman yardımcısı alımını ne zamana bekliyorsun? Geçenlerde serhat karamanın ağustos eylül döneminde 2000 guy alımı olacak duyumu doğru mu?
-
@paretowilfredo hocam guy vmy sizce ne zaman gelir kpss açıklanmadan mı yoksa sonbahara mi kalır?