2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ghamul1 hocam duyumum o yönde sözlesme li mi kadrolu mu onu bilmiyorum ama 30 kişi kadro alınmıs maliye ve İçişleri de baya kadro almıs dedi bunu söyleyen arkadas
-
@sbf13 peki ne zamana hocam. Acaba yeni senenin olabilir mi ? Sonuçta pek de bişi kalmadı şurda 5 ay. İibflilere 5 ay çok gelmez
-
Sadece 2019 puanıyla mı alınacakmış … ? Gerekirse dava yoluna dava giderim 2018de sınava girdiğimde puanlarımın 2 yıl geçerli olacağını söylemişlerdi açık bariz menfaat ihlali var burda
-
@merasim34 2018 puanı kullanılmayacak mı yani? Çok büyük haksızlık olur çok yazık ederler menfaat ihlaline dayandırılarak iptal davasına konu edilebilir bu durum. Bize sınavın 2 yıl geçerli olacağını söylemişlerdi kusura bakmasınlar.
-
Hocam guy konusunda bişey demedi.hatta önceki yıllarda mülakat komisyonunda yer almış bi üstat.
Vmy konusunda çok kalitesiz adaylar mülakata kalıyor diye sitem etti ama vmy konusunda konuştum.isim bile veririm linkeid profili falan var da ayıp olur şimdi. -
@merasim34 hocam daha ne kadar aday mülakata kalacak kalite anlamında? 300 kişilik ilan veriliyor sınavı ancak 400 kişi geçebiliyor belki daha azdır mülakattan ise 180 kişi geçiyor. 2 gün ve toplamda 16 saat süren 4 oturumlu sınavı hakkıyla geçen her aday ruh ve beden sağlığı olarak problemi yoksa mesleğe kabul edilmeli. Vmy için sormuştum 2018 puanıyla alacaklar mı diye bilginiz varsa?
-
@RootofAllEvil hocam ben 2019 puanlar açıklandıktan sonra demek istediğini düşünüyorum yoksa öyle birsey mümkün degil puanlarımızı kullanabiliriz
-
Herkes 2013te 5500 vmy alımından bahsediyor ama o 5500kisiden kaçı kurumda kalabildi?
-
@ryan inşallah dediğiniz gibi olur hocam gece gece irkildim resmen
-
@Muhalba biri abim
-
@RootofAllEvil hocam sonbaharda olur dedi sadece
-
@merasim34 2018 puanı yok mu
-
@ghamul1 valla onu bilmiyorum ne zaman olur
-
@RootofAllEvil 2018i dahil etmek zorundalar. 2013 yılındaki ilk test sınavında tek yıl kpss istemişti kurum, biri dava açmış sınav iptal edilmişti hemen yeni ilana çıkılmıştı.
-
Arkadaşlar, yasama uzman yardımcılığı ilanı gelir mi artık?
-
@aslan1453 sadece 2019 puanıyla ilan gelecek olursa müşterek dilekçe ile yürütmeyi durdurma istemli iptal davası açabiliriz
-
-
@Adam-Keeynes, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Muhalba biri abim
Büyük başarı çoğunu mülakatta elemişler
-
@brzezinski evet hocam kuruma girmek, orada kalmaktan daha zor bence . Umarım bizde o heyecanları yaşarız bir gün
-
Söz konusu vdk ise kolaylıkla adam harcayabiliyorlar. Hizmet içi eğitim sınavlarını performans yetki ve yeterlilik sınavlarını başarıyla verdiği halde üstelik refakatindeki müfettişlerden de olumlu sicil notu aldığı halde "yetersiz" görülerek sözlüden elenen birçok yardımcı vardı.