2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo üstad bize maliyenin alımları gerekiyor biliyorsunuz, Cok kısıye hıtap edıcek alımlar bunlar cunku umarım guy, mhuy, vmy erken gelır.
-
Ulan şurda 1000 tane genci işe almak bu kadar mı zor arkadaş alacağınız 300 500 kişi mi ekonomiyi çökertecek bu kadar mı bitik durumdayız yani parmak hesabı yapıyorlar resmen şu hale bak ya
-
@paretowilfredo şimdi guy konusunun sonbahar da olmaması mevcut kitlenin kulis gücü yüzünden mi yani? Gerçekten çok tuhaf, bakanlık ne yapsak acaba diye mi düşünüyor. Hangisini önce versek acaba acaba her şey hazır ama önce şunları bir susturalim.
Su mevzuyu cidden tam anlamıyla anlamak isterdim, tüm gerçekliğiyle... -
@strtmn Sarkarsa en ciddi sebebin bu olacağını düşünüyorum dostum. Çünkü iki kapsamlı sınav sürecini Başkanlığın yürütmesi kolay değil. Kaldı ki bir an evvel gerekli yükselmeyi sağlamak istiyor bu güruh. Çünkü her geçen gün bir kısmı için maaş farkı kaybı, bir kısmı için de emeklilik için beklemek demek. Bu nedenle bu hususta fazlasıyla bastırıyorlar. Bu etkinliğin en temel sebebi Sendika. Hemen her Kurumda sendika temsilcileri çok güçlü. Özellikle il bazında İl Müdürü gibi hareket eden sendika temsilcileri var, bu derece güçlü. Bu nedenle de ister istemez etkiliyorlar bu süreçleri.
-
@paretowilfredo il müdürü gibi hareket eden... Kısmı yetti
-
@aslıada 86 küsürlerle kapattı
-
@mbguy hocam 82 ile şans olurmu
-
@kymkmadyı valla Hocam inanın hiçbir yorum yapamıyorum ben 85 küsürle kaçırmıştım öyle söyleyim size oradan düşünün. Dönemden döneme de fark olur elbet.
-
@paretowilfredo Merhaba, aslında tabloda tahmini tüm bilgileri yazmışsın ama ben rekabet kurumu ile ilgili bir fikrin var mı acaba süpriz bir alıma çıkar mı diye merak ediyorum?
-
@kalendermeşreb Net bir duyumum yok dostum ama Rekabet Kurumu her yılı alımla açıyor ve bu konuda kendince bir düzeni var. Neden olmasın?
-
@kalendermeşreb bende bunu soracaktım. P14 puanım 84 gelmiş. Rekabet kurumu alım yapar mı? Yaparsa puanıma düşer mi diye merak ediyorum acıkcası :))
-
arkadaslar sgk mulakat aciklanirsa onumuzden kac kisi cekilmis olcak olasi bir alimda kac binin sansi olcak istatistiki yorumu olan var mi
-
@Okahraman07 90+ ile kapattı gecen yıl kısacası imkansız o puana
-
@rassal anlıyorum teşekkürler
-
@mbguy teşekkürler
-
Arkadaşlar hangi sayfadaydı hatırlamıyorum ama içişleri uzman yardımcılığı ve il planlama için tahmini puan türü yazılmıştı onu bir kere daha paylaşır mısınız ben bulamadım malesef
-
Icra mudur yardimcisi icin sinav 28 aralik 2019 ve sayisinin 500 kisi uzerinde alim yapilacagini yazmis biri bu sene disardan alim yapacak ysk mudurlugu gibi. Dusunen arkadaslarim baslasin calismaya
-
@fatos ysk kesin mi kardeş
-
@fatos hangi puan türü ile alım yapılıyor
-
@paretowilfredo dostum içişleri alımlarına dair puan türlerini göremedim olası puan türleri neler olur ? Uzman yardm ve il planlama için .Ve merkez göç ten bu haber var mi ?