2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@58auhf58 çalışma şartlarını soruyorsan daha rahatı ve iyisini ben duymadım.(maaşı kastetmiyorum) İlan şartları ise kpss ve yds istemiyor hocam
-
@Adam-Keeynes sınav kapsamı nasıl oluyor hocam?
-
@58auhf58 gk gy(40),ysk kanunları,(40) Anayasa, idare, Medeni, Maliye ve iktisat (20) hocam
-
@Muhalba can mavi var bi de
-
@KebapçıHakkıUsta can mavi, pareto, amirim gibi arkadaşlar sağolsunlar belkide onlar sayesinde ayakta durmaya çalışıyoruz onlar sayesinde kurumlar hakkında bilgi sahibi oluyoruz can mavi yede haksızlık yapmayalım.
-
@Adam-Keeynes ve sınav oldukça basitti gk gy hiç kasmamışlardı tabi mülakat ve sonrası için aynı düşüncede değilim hiç şeffaf olmamışlardı bu forumda mülakatına kalan çoğu arkadaşımızı listeye almadılar maalesef
-
@monser öyle demeyin hocam neticede ilan gelsin ki en azından azmedelim... Yoksa, her yer aynı maalesef
-
gecen seneye gore ayni puana farkli siralama gelmis gecen sene 10 binlerdeylen p 48 i 73 alan kisi simdi 6 bin diyorlar bu durumda kurum simavi ilani gelirse siralamasi iyi olan mi avanyajli yoksa puani yuksk olan mi avantajli sistemi bilmiorm bilen biri anlatirsa sevinirim dostlar
-
kk evet arkadaslar tecrubeli olanlar yazabilir mi
-
Puanı yüksek olan daha avantajli
-
Komiser yard gelecek mi bir bilgisi olan var mi
-
@paretowilfredo üstad beklenen ilanlar stabil mi ? farklı kurumlardan farklı duyumlar aldınız mı ?
-
@Marsiyal Son bilgiler derleyeceğim dostum ilk fırsatta. Şu sonuç hengamesi bir gitsin de başımızdan
-
Il göç ilani en yakin ne zaman gelir ?
-
Olası bir il göç ilanında 84.8 in şansı olur mu acaba?
-
@Minimalist bunu bende merak ediyorum
-
@Minimalist Hangi puan türünden alıyor il göç bölümüm iktisat
-
Arkadaşlar p3 82 puan bir şansım var mıdır? Yds yok.
-
@Hayaller71 hocam o kadar cok var ki hatirladiklarim; 6,7, 16, 21 daha bircok puan turu de vardi.
-
@Minimalist herhangi biri demi hocam bölüm bazlı değil sanırım