2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Geçen yıl olduğu gibi süreç olacaksa ysk ilanı gelse de olur gelmese de olur...
-
@monser niye öyle dediniz anlamadım ama o da ilan diğerleri gibi. inş hepsi gelir ama o da gelsin. Başlık beklediğimiz sınavlar ya o anlamda. Saygılar.
-
@cataphract hocam o kadar kişi içinde mülakata kalıp daha sonra mülakatın çok iyi geçmesine rağmen sebepsizce elenmek, kazananların listesinin açıklanmaması, yedek olmaması, genel itibariyle hiçbir şeffaflığın olmaması bizi bu düşüncelere itiyor.
-
@cataphract Alt taraftaki arkadaş çok güzel bir şekilde açıklamış. 5-6 mülakattan elendim içlerinde en kötüsü ysk seçim müdürlüğü ve kvkk mülakatlarıydı.
-
Niye hiç ilan gelmiyor bu kurumlara neler oluyor ???
-
@Müfettiş-Gadget tam bi kısır döngü sorusu. Ah bi bilsek
-
Sabır testi herhalde ne kadar dayanabileceğiz onu ölçüyorlar
-
Bu kurumları hiç anlamıyorum hiç mi eleman ihtiyacı olmuyor bunların? Mhuy, muy ve duy 4 yıldır sessiz, gümrük-ticaret deseniz 3. yılı dolduracak, çalışma bakanlığı alımları deseniz 1.5 yıldır mülakatların açıklanması bekleniyor. 2 yıldır vmy gelmiyor her yıl gelen guy ilanı gelirdi ancak 1 yıldır 2018 puanlılara yar olamadı bir türlü.. 15 temmuz darbe girişimi sonrası ilan edilen ohal dönemi biteli 1 yılı geçti hadi seçimler dedik onlar da bitti. Ama yani nedir bu sessizlik bilgi kırıntısını geçtim duyum kırıntısı dahi yok!
-
@RootofAllEvil Hocam siz çalışıyorsunuz bir işiniz var bu kadar sitem ediyorsunuz. Peki ya işi olmayan ve puanı iyi olan emeğinin karşılığını almak için beklemek zorunda olan ne yapsın. Bence atananlar şükretsin. Süreci gittikçe zorlaştiriyorlar.
-
Yıllardır bu sürecin içndeyim ama hiç böyle bir durgunluk görmemiştim.Umarım sınav açıklndktan sonra bir hareketlililk olur.
-
@rintintin hocam ysk nın bir daha açıktan atama yapmayacağını söylemiştiniz fakat ben o kararı göremedim. Emin miyiz böyle bir karar alındığından ?
-
@akncıı hocam geçen sene kazanan arkadaşlar kura için gittiklerinde onlara öyle söylemişler. Forumda konuşulmuştu.
-
Şurda sınavın açıklamasına 9 gün kaldı ki daha da erken a açıklanabilir hala ilan yok sırf ilana çıkmak için de ilana çıkıp 1000 kişi alacaklar sa hic gelmesin ilan
-
@jamiryoo bu saatten sonra 2017 puanları için ilan geleceğini düşünmüyorum. Kpss açıklandiktan sonra gelir
-
inşallah gelir ysk
-
Arkadaslar bankalardan bir duyum yok mu acaba alım olacağına dair?
-
herkese selamlar İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
-
@plausible vakıf ilanı geldi bul yil ziraat gelmedi gelmez artik seneye haziran a kaldı gelirse Kasım gibi halk bank gelir oda zor krizden dolayi zaten görev zararı aciklqmislardı kalkinma Bankası ve Eximbank bank var onlarda neye göre ilana çıkıyorlar bilmiyorum
-
2018den hatırladığım ali yıldız ve garip insan olacak sanırım. Bitirdiniz bizi beeee:)
-
Ysk gelirse sınav nasıl oluyor, şartları neler?