2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Rekabet kurumu alım yapar mı arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
@fatos Gkgy 68 puandı alan ise 93 ya da 95 net vardı,yanlış hatırlamıyorsam dağılım;
Hukuk:27
Iktisat:24
Maliye:28
Muhasebe:16 idi 79.06 geldi -
Yds istemeyen uzmanlıklar hangileri?
-
@58auhf58 Hocam aşağıda 2017 - 2018 ve 2018 - 2019 kpss arası gerçekleştirilen alımların yer aldığı linkleri koyayım puan koşullarıda tablolarında var. Yds istemeyenleride görebilirsiniz bu şekilde
https://www.tercihiniyap.net/kpss/2017-2018-kpss-arasinda-gerceklestirilen-tum-alimlar-h6583.html
-
Hocam yeri burası mı değil mi bilmiyorum ama açıklanmayan iş müfettişligi (80 kişi ) , sgk müfettişliği ( 50 kişi ) , istihdam uzman yardımcılığı (35 kişi ) alımların sonuçlanması için haber yapsak yada elimizden ne gelirse ,en azından 2019 da kurum sınavı bekleyenlerin önünden de 185 kişi çekilir listeler mükerrer olmaz , daha fazla kişi iş sahibi olur ...
-
su ana kdr onumuzden kac kisi cekildi acaba arkadaslar
-
@iktisat2009 o sayıları doldurmayabilirler hocam geçen senelerde öyle oldu yarısını alsa yine iyidir.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@58auhf58 Hocam aşağıda 2017 - 2018 ve 2018 - 2019 kpss arası gerçekleştirilen alımların yer aldığı linkleri koyayım puan koşullarıda tablolarında var. Yds istemeyenleride görebilirsiniz bu şekilde
https://www.tercihiniyap.net/kpss/2017-2018-kpss-arasinda-gerceklestirilen-tum-alimlar-h6583.html
@rabia89 hocam basliklari tarayarak ilerlerseniz bir cok sorunuzun yaniti oldukca yakinda aslinda
-
@Aslan-Reyiz yarısını alsa 80 kişinin önü açılır yeni iş kapısı olur hocam ...
-
Adem kılıç guy kitabını güncellemiş. Her şeyi işaret yormak istemiyorum ama umarım bir ışıktır bu.
-
Merhabalar arkadaşlar 2018 den puanim var epeydir ilan bekliyorum suan da ise askerlik tecilim bitti kaçak durumdayım gelecek olan ilanlara basvurabilir miyim? Ne yapmalıyım?
-
Arkadaslar bende kendi görüşümü belirteyim malum kriz hala bitmedi ve krizlerden ilk kesinti yapılacak kaynak personel alımlarının ki ziraat her yil sınav açardi bu yıl açmadı b grubu son alimda tarihin en düşük alımı oldu bu yıl da büyük ihtimalle personel alımları kisilacak özellikle ben kamu bankalarından bişey beklemiyorum BDDK kar dağıtımları vs izin vermemiş bu yıl yani kamu bankalarından ilan beklemiyorum il göç Sayıştay idari hakimlik her yıl fix geliyor diğer düzenleyici deneyleri kurumlar da iki yıl da bir kesin ilana çıkıyorlar artik denk gelirse merkez bankasi tubitak gibi kurumlar yılda bir 2 den fazla ilana çıkıyor ama şartları çok ağır malesef geriye Guy mhuy SGK ilanı kalıyor 50 bin kişi bu ilanları bekliyoruz bazılarımizin askerliği geldi maddi manevi yıprandik ama belirsizlikler bitmedi özel de düzgün alım yok İİBF için satış pozisyonları var genel de onlarda asgari ücret verip satış prim almani istiyorlar yani sirkete her türlü kar ettirecen satış yapamazsan5zaten performans diyip işten çıkarıyorlar bunlara ek olarak atladığim şeyler var sa ekleme yapın kendimizi kadirmayalim
-
Şu guy ilanı ile ortalığın biraz tozu alınmalı,
Yetkili bir büyük şunu görüyorsa Allah aşkına bir şeyler düşünsün. Resmen girdap oldu süreç... -
@jamiryoo 2000 paem ve 10000 pomem denenebilir şu aşamada ve kasımda, nisanda gelecek TSK ve Jandarma subay alımları da değerlendirilebilir
-
@Adam-Keeynes vala yaş geçmesydi kesin başvururdum yaşı boyu tutan arkadaşlar kesinlikle değerlendirsin biz yandık siz yanmayın.
-
#Gib3000GUYilanıBekliyoruz
Lütfen geleceğimiz için etkinliklere katılalım. 20.00 de başladı. Daha trend listesine giremedik. Bizi bizden başka destekleyecek kimse yok. Her zaman tek ses olmalıyız. -
@Hayırlısıı, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
#Gib3000GUYilanıBekliyoruz
Lütfen geleceğimiz için etkinliklere katılalım. 20.00 de başladı. Daha trend listesine giremedik. Bizi bizden başka destekleyecek kimse yok. Her zaman tek ses olmalıyız.Devam ediyor, RT ve fav lar da gündemde kalmasını sağlıyor,lütfen arkadaşlar
-
2020 sonuna kadar da olsa acep dguy alınır mı ?Olasılığı düşük galiba ama umut işte
-
YSK seçim müdürlüğünden bahsediliyor da var mı bir bilgisi olan? Kolay gelsin.
-
@cataphract içimde kaldı ysk. Keşke tekrar gelse. Yapılabilecek en güzel mesleklerden birisi. Ne karışan var ne eden ohh