2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rabia89 gir hocam işine kafan rahat eder. 2 arkadaşım bir mağazada çalışırken guy ve seçim müdürü diğeri ise ağır sanayide çalışarak Allahın izni ile sgk denetmeni olacak. Korkmana hiç gerek yok işe girmen faydana olacaktır.
-
@rabia89 puanlar dediğiniz gibi gelirse ve Allah'ın izniyle guy vmy gibi sınavlar açılır da kazanırsanız inşallah, çalışmalarınızın meyvesini yersiniz. Başkalarının sözlerine kulak asmayın.
-
@rassal "belli ki seviyen çok iyi değil" 82-83 bekleyen birine sarfedilmemesi gereken bir soz bence. Seviyeniz @rabia89 gayet de iyi. Karar sizin ama is hayati demek hele de ozel sektorde asla 8-5 ve türevleri (9-6 vs) demek degildir. Haftasonunda da 1 gününüz mutlaka işe hazirlik icin harcaniyor. O sebeple ben derim ki yasiniz müsaitse bekleyin, deneyin. İyi bayramlar.
-
@cataphract hocam calisma saatleri 8_5 haftasonu tatil olacakmis konustum cunku bunlari ders icin uygun olmaz mı
-
@RootofAllEvil insallah hocam mulakatlarda bunlari dile getirmek calistim demek bana arti kazandirir degil mi
-
@rabia89 mülakat için bir şey diyemem. Artı puan getirir dediğim kurum sınavları için
-
@rabia89 ben tam anlatamadım şunu demek istiyorum: 8-5 sadece 8-5 olmuyor, sabahtan kırpıyor, akşamdan çalıyor, kendine ayırabileceğin maks. 3 saat kalıyor haftaiçleri.
Haftasonu da diyorum mesela cumartesi ya da pazar, boş olmanıza rağmen ütüsüydü, kişisel bakımıydı, ev ile alakalı sorumluluklardı, yeni haftaya hazırlıklardı vs derken diyorum 1 gününüz hiç olur. Karar sizin, ben fikrimi söylemek istedim. Hakkımızda hayırlısı olsun. -
Ahali bir sorum olacak görüşlerinizi bekliyorum vakıfbankta uzman yard ile sgk denetmen yard. mulakat sonucu bekliyorum sizce bu mesleklerin bizim bilmedigimiz sizin goruslerinis tecrubeleriniz ile artıları eksileri neler siz olsanız hangisini seçerdiniz ? (Meslek mensubu arkadaşlar varsa onları da dinlemek ayrıca benim ve benim gibi olan dostlar için kesinlikle önemlidir)
-
@emilsax geçen bir arkadaş daha sordu ona da yazdım eğer ki vakıfbanktaki uzmanlık GM'de iç denetim, kontrolörlük, mevzuat, muhasebe, değilse asla ve asla bankadaki uzman yard ikame edilemez gibi. Sgk denetmenliğini çok bilmiyorum. Kamu bankalarının durumu da epey kötü ayrıca. Karar sizin.
-
@emilsax, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Ahali bir sorum olacak görüşlerinizi bekliyorum vakıfbankta uzman yard ile sgk denetmen yard. mulakat sonucu bekliyorum sizce bu mesleklerin bizim bilmedigimiz sizin goruslerinis tecrubeleriniz ile artıları eksileri neler siz olsanız hangisini seçerdiniz ? (Meslek mensubu arkadaşlar varsa onları da dinlemek ayrıca benim ve benim gibi olan dostlar için kesinlikle önemlidir)
Ben Vakıfbank’ta uzman yardımcısıyım şubedeyim uzak dur derim.sgk denetmen YARDIMCISI olan arkadaşım da SGK daha rahat diyordu
-
@muzgor genel müdürlüktekiler daha mı iyi durumda hocam
-
@modigliani-0 gm ve bölge bir nebze daha iyi diyorlar sma memnun olan pek görmedim gm ve bölgede çalışanlar ne düşünür onu bilmiyorum
-
Ysk müdür yardımcılığıyla alakalı bir duyum yok mu ?
-
@akncıı hocam geçen sene kura çekiminde bir daha dışardan alım yapılmayacak dendi. Yapılmasın da zaten ne kazanan listesi yayınladılar ne de yedek belirlediler. Çok adaletsiz bir süreç olmuştu.
-
@rintintin ben görmedim hocam o kararı ya. 5 sene dışardan alım yapilacakti geçen sene öyle bir karar alınmıştı. Onu da çok gördüler bize demek..
-
@akncıı onunla ilgili 1 2 yıllık surec de hareketlilik olmayacak dostum
-
@wroclaw 12 yıl sonra ilk kez geçtiğimiz yıl bizden alım yaptı hocam. Onun öncesinde kurumiçinden karşılanıyordu ihtiyaç ve böyle bir karar alındıysa bize vermezler. Kurumiçi olayı bizim sonumuzu getiriyor yavaş yavaş.
-
Bu sene artık kaçarı olmaması gerekir diye düşündüğüm kadrolar şunlar:
MHUY
MUY
DUY
GUY
HAZİNE VE MALİYE TEFTİŞ
İÇİŞLERİ UZMANLIK
TİCARET TEFTİŞ
İŞ TEFTİŞ
TİCARET B KADRO
KYK B KADROBunların tek tek gelmesi elzem.
-
Sınavlar açılmıyor açılsa bile açıklanmak bilmeyen sınavlar oluyor. Haykırmak bağırmak istiyorum lanet olsun demek istiyorum.
-
@Antimülakat Hocam Ticaret Bakanlığı müfettiş yardımcılığı haricinde merkez uzman yardımcılığı gelme ihtimali var mıdır ?