2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Antimülakat iç işleri alımları sene sonuna kadar gelir mi sizce? Özellikle iç işleri uzmanlığı ve merkez göç
-
Merkez bankasi ile alakali duyum alan var mi arkadaslar?
-
Sessizlik bir insanı ne kadar yorarsa o kadar yoruldum Arkadaşlar kpss geçeli yaklaşık 2 hafta oldu sınav açıklanana kadar 2018 puanı ile ilan gelir ümidi de kalmadı.Bayramdan sonra ufak tefek bi hareketlenmek lazım üzerime ölü toprağı atılmış gibi hissediyorum Eylül de Guy gelir diye ümit etmekten başka bişey gelmiyor aklıma Allah sabır versin ..
-
arkadaslar kurum sinavlarinda tarih soruluyor mu bu 4 alan dersi disinda calismamiz gereken konular nelerdir ? bir de kurum sinavlarinda yanlis dogruyu goturuyor mu 100 soru mu oluyor biraz bilgi verir misiniz
-
@rabia89 Dostum her Kurum ve unvan için bu değişir. www.tercihiniyap.net sayfamıza girip Meslek basligi altinda tanitimlarimizi okuyabilir her meslek sinavina dair detaylari ayri ayri inceleyebilirsiniz.
-
Allah kitap aşkına bir kişiden bir duyum alalım artık ne olur ya. Kuruduk arkadaş.
-
@paretowilfredo üstad içişleri uzmanlığı tekrar soruşturabilir misin sana zahmet
-
@Gresham-T bekliyoruz hocam. Bu sene gelir diye düşünüyoruz.
-
25 50 kişilik alimlardan bıktık artık 4 haneli rakamları goruceğimiz bir ilan gelsin.Zaten ciddi bir yığılma var oda yetmezmiş gibi atanmış olan Guy Dguy il göç Allah ne verdiyse herkes başvuruyor bu ilanlara . SGK 400 kişi ve son alım olmasına rağmen 85 le kapattı gerisini siz düşünün.Bize acil Guy Mhuy Vmy lazım 50 kişilik Hazine müfettişliği promosyon olur ancak.
-
daha once vmy sinavi iptal olmustu oradaki kisilerin hakları sakli mi arkadaslar ilan gelince onlar direkt yaziliya girebilecek mi puanlari kac olursa olsun
-
@rabia89 İlk olarak sınavın ertelenme duyurusu yapıldı ve listedekilerin haklarının saklı kalacağı söylendi ancak daha sonra bu sınav iptal edildi. Dolayısıyla iptal edilmiş bir sınav ilanı söz konusu. Hakkı saklı olan ya da herhangi bir ilanla yeniden doğrudan sınav hakkı kazanan aday durumu söz konusu değil.
-
Dünkü Resmi Gazete’de TÜBİTAK Kocaeli’de çalışacak araştırmacı ilanı yayınlamış. Burada gözden kaçırılmış sanırım. 1, 2, 4, 6, 7. sıradaki bölümdekiler (21 kişi toplamda) İİBF’yi ilgilendiriyor.
http://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2019/08/20190809-4 (22).pdf
-
Nerde bu ilanlar Guy mhuy Defterdarlik il göç dağa bir sürü kurum
-
Arkadaşlar yetti artık iiibf neden bu kadar ihmal edildi öğretmen ataması dolu biz de bir o kadar vergi dairesi kurum varken nasıl oluyor anlamadım
-
Arkadaşlara katılıyorum öğretmenlere 20 bin atama yapılırken sırf sesi çıkmıyor diye gariban iibflilere hiçbir atama dahi yapılmıyor. Gerçi bir organizasyon dahi yapamayan biz iibflilere her şey mustehak. Ağlamayana meme yok bu ülkede kimse işsizin gözünün yaşına bakmıyor haliyle.
-
@tyr61 neye göre kasım dediniz tahmininiz mi?
-
il göç vb duyumu da, mıyok mu? bu bekleyiş bizi öldürecek
-
Artık bu sene o sene olmazsa İİBF olarak delirmeliyiz. Gerçekten sabrın taştığı noktadayız. Elde avuçta ne varsa gitti, 20 kişilik ilanlara çok sevinir olduk. Ne var ne yok, topla tüfekle yüklenmek gerek.
-
dostlar bir sey soracagim ben.bu sene 83-85 gibi bir puan bekliorm ama kurum sinavlarini beklerken işe girmeyi dusunuorm haftasonu tatil oldgu icin sadece haftaosnu ders calisirim bi de aksamlari 2 ser saat . sizce geriye duser miyim kurum sinavlari icin bu tempo yeterlo olur mu?
-
@rabia89 bence riske girme belli ki seviyen çok iyi değil. Bu bilinmezlik ortamında kendini her zaman hazır tutman lazım.ama ilan gelir gelmez işten ayrılırım diyorsan çalışabilirsin.