2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@tyr61 hocam guy alımı ne zaman gelebilir? Eylül ayı duyumları var ama
-
Hazine maliye bakanlığı ile ilgili değişiklikler içeren cbk çıkmış.
bağlantı metni -
@juventusmilan, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@tyr61 hocam guy alımı ne zaman gelebilir? Eylül ayı duyumları var ama
Guy kesin gelecek. Ankara da eğitim de üstatlar söyledi. Planlaması var. Bana göre kasım gibi sınav olur. Ama Vmy ve dguy beklemeyin bakan bu ikisini almak istemiyor dedi.
-
@tyr61 guy ve dguy gib in vmy vdk nin gib deki adam vdk yı nereden bilsin
-
@rassal nerde eğitim de olduğumu anladın da bunu dedin. Ayrıca söyleyenler de vergi müfettişi üstatlar. Gereksiz polemik daha girmiyorum. Cevap daha vermiyorum.
-
Hazine ve Maliye müfettişliği adı altında 50 adet kadro ihdas edilmiş. Unvan değişmiş .
-
Kaç yıl daha gelmeyecek vmy artık gelsin KPSS sonrası yeni gelen arkadaşlarla birlik olup bu sınavı bu sene getirmeliyiz.
-
300 idare memuru alımı geldi, 2000 paem, 10.000 pomem ilanı yakında gelecek arkadaşlar. Nacizane tavsiyem sizlere ilk ve 2.yılı olanlar 1. ve 2. İhtimalleri gözardı etmemeleridir.
-
@Adam-Keeynes paem ne zaman gelir hocam?
-
Çoktan gelmesi gerekirdi ilanın 2018 de sınava boşa mi girdik neyi bekliyorlar anlamadim zaten ilan gelse sene ye bu zaman anca aciklanir
-
@Adam-Keeynes Bu sene PAEM deniyim diyorum, fakat 2019 aralık 21 de bedelli askerliğim var bilmiyorum nasıl olacak. Onu geçtik A grubundan p48 80 puan sınav göremedik oda ayrı bir koyuyor.Bu senede herhalde 82 felan bekliyorum.Napıcam bilmiyorum kararsızlık kötü birşey.
-
@Semihylc hocam kac alan netiniz var
-
@jamiryoo 2019 puanlari aciklanmadan ilan gelecege benzemior
-
@dibace taban 85 mi olur 50 kisi de acaba kac katini cagirirlar ki simavi klasik mi olur test mi kafamda deli sorular??
-
@rabia89 geçen sene 95.5 alan gk gy 69.6 idi.bu sene alan tam net olmamak ile birlikte 93 civarı gk gy 75 bekliyorum.
-
@iamkaya akademiden arkadaşlarım Pomemden daha önce bitecek şekilde ayarlanacağını söylediler. İnşallah bir aksilik çıkmaz ve zaten paem 5 son olacak
-
@Semihylc dene hocam kazanacağın şeyler kaybedeceklerinden daha fazla olur emin olabilirsin
-
@Antimülakat @paretowilfredo üstadlar bir ara sanki yanılmıyorsam il planlama ve iç işleri uzman yard sayılarının belirlendiğini hatta onayda olduğunu yazmıştınız ama yanlış hatırlamıyorsam 2 3 ay önce ses yokmudur hala? il planlama 2015 den beri ilana çıkmamış bu yıl bir şeyler olabilirmi? geçen sene kamu denetçiliği insan hakları kurumu vs de uzun zamandır alıma çıkmıyordu(2015 di en son alım galiba) alıma çıkmışlardı
-
@alfredmarshall hocam sınavın açılacağını beklediğimizi söylemiştik. Onayda olduğuna dair bir bilgi paylaşılmadı sanırım. Gelmesi gereken olanlarda biri de il planlama ve İçişleri uzmanlık.
-
Kamu ihale kurumu uzman yardımcılığı ilanı var mı ufukta? Merkez göç spk rekabet kurumu?