2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@aroma Eh ben de tercihen büyük puntolu yazdırıyorum dostum bir çok evrakımı. Okuyan, bekleyen ve özleyen göz bozulur, ne çare
Diğer yandan punto demişken;
"Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."demeden edemeyeceğim
-
@paretowilfredo üstad ptt, ziraat bankası, vakıfbank sınavlarını unutmuşsun
-
@Blueberry Yazının en altında ve yukarıdaki iletimde belirttim dostum ilave edileceğini
-
yds onemliymis...
-
@paretowilfredo bddk nın henuz kaçla kapattıgı belli olmadı değil mi
-
@paretowilfredo YDS ?? !!!
-
@paretowilfredo hocam ıkı yıllık mezunlarda kurumıcı Uzmanlık sınavına girme hakkına sahip olmus. Daha once böyle bir durum var mıydı yoksa yeni mi oldu, sendakının etkisi ıle? Eger yenı olmussa ne yazıkkı ilkbahar olma ihtimali daha yüksek olucak sınavın. Sizin fikriniz nedir?
-
@rabia89 Yeni bir alım henüz olmadı dostum. Son alımın taban puanları da tablosa mevcut.
-
@Tükendikagrubu Eski ilanlarda "Üniversitelerin en az dört yıl süreli fakültelerinden veya yüksekokullarından birini bitirmiş
olmak." hükmü yer almaktaydi. Yeni alımda ögrenim şartı bertaraf edilecek gibi çıkan kanuna göre. Yani ben uzman olmayı haketmiyor muyum? diyen herkese kapı açık. Sendika bu işin merkezinde. Çünkü memurlar siyasi parti üyesi olamazlar. Ama sendikalar parti gibi çalışabilirler. -
Gk gy 81 net
Hukuk 35
Iktisat 24.5
Maliye 19.25
Muhasebe 22.25 netlerine kac gelir hocalarim -
@70kuralliii 85
-
@Tükendikagrubu malum sendikanın istekleri, toplu sözleşmede isteklerinden biri o, nerdeyse her kuruma talra uzmanlık kadrosu sgk da çalışan memurlara denetmenliğe geçiş hakkı ne ararsan talepte bulunmuş. 2 yıllık mezunlara uzmanlık hakkı verilmesinin kabul edilmesi imkansız bence
-
@paretowilfredo sendikalı olmanın gücünü yine gördü memurlar desenize üstad.!
-
Ortada çıkan bi kanun yok... Memursenin toplu sözleşmede hükümetten istekleri bunlar
-
@aslan1453 umarım bu istek kabul edilmez.
-
@Tükendikagrubu Biz de harranlıyık dostum napalım
-
@paretowilfredo adanalıyık Allahın adamıyık demek isterdim ama değilim adanalı, üstad
-
@aslan1453 Kanun işin ilk adımı dostum. Kanun metninde ögretim ve yaş ile ilgili koşulların dışında tutulmaları hükmü sözleşmedeki talebin dayanağı. Aslında ilk etapta bunu alarak ilanda bu imkanın yolunu açıyorlar. Bu anlamda.
-
@paretowilfredo maliye nin liyakat anlayışına bayılıyorum. Bi taraftan osym tercihi ile önlisans mezunu hizmetli bekçi al bi taraftan da önlisans mezunlarını kariyer uzman yap. Kimsenin aklına gelmeyecek fikirler. Bravo
-
@müspetmenfi Kaymakamlık başlığındaki arkadaşımızın verdiği bilgiye dair şöyle bir yorumum var paylaşmak istedim, VMY ismiyle gelmeme ihtimaline dayanarak söylenilmiş olabilir tabi birde şu yapılanma dolayısıyla söylenilmiş olabilir ama DGUY kadar boş bırakılamayacağını düşünüyorum, inşallah yanılmayız, en kötü ihtimalle ünvanın yeni adıyla ilan gelir diye tahmin ediyorum.