2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@modigliani-0 2018 puanı 79 sıralaması 5004 olan birinin guy olma ihtimali?
-
@görünür-el Hayır hocam. Sadece 2018 puanı kullanılsa tabi ki kesin ama 250 kişilik bi ilanda 5000 kişi sınava girecek. 2018 de kabaca bi 3000 kişi önümdeyken bi o kadar da 2019dan eklencek. Belirsizlik orda. Bu sene de sınava girdim ama daha düşük alcam gibi duruyor.
-
@Aslan-Reyiz Hocam meşhur soru, tahminen kaç puanla kapatır ?
-
@Minimalist Hocam rahat olun. 7000’e kadar girilir eğer ilk 5000 çağırılırsa.
-
@görünür-el Amin hocam insallah. Bu ilansizlikta bir de onu kacirirsam diye korkuyor insan ama esasen ben de gelir diye dusunuyorum zaten bakalim
-
@Minimalist 2018 de sınava girenlerin cogu 2019 da da girdi merak erme kim hangi puanı yüksekse onu kullanır önemli olan sınava girmiş kişi sayısının gecen seneye yakın olması mesela p48 i hesaplanmış 50bin civarı kişi vardı 2018 de bu sene de o civar olursa bişi değişmez 2018 e girip 2019 a girmeyen kişi sayısı fazla değildir
-
Puanların çok yükselmsi için 2018 den 50 bin 2019 dan da 50 bin kişinin p48 i hesaplanması totalde 100 bin kişi olması gerekir ama öyle olmuyor ztn
-
Örneğin 2017 de 63bin kişinin p48 i hesaplanmış 2018 de 54 bin kişinin ortalama 10 bin kişi bir önceki seneden puanı vardır veya atanmıştır vs bu sene daha az kişi girmişse sınava sanıldıgı kadar yüksek kapatmayacak
-
İdare memur alımı var arkadaşlar p3 üne güvenenler denesin bence güzel fırsat
-
@poncik Anladım hocam cok tsk ederim.
-
İlan gelmeden böyle hesaplar üzer arkadaşlar inşaallah ilan gelirse bol bol vakit olacak bu tür hesaplara
@paretowilfredo yanlış mı düşünüyorum üstad ha dersen ki eylül de ilan gelecek o başla -
@Adam-Keeynes Hocam p3 kaç olmalı sizce
-
@politics06 bence 79 80 e kadar düşer hocam. Denemekten zarar gelmez 70 üstü herkes başvurmalı bence. Pişmanlık yaşamaya gerek yok diye düşünüyorum.
-
@Adam-Keeynes teşekkür ederim hocam cevapladığınız için,haklısınız
-
Arkadaşlar bu mhuy muhabbeti geçen senede var mıydı
-
@Hayaller71 Mhuy muhabbeti her sene olacak. Geçen sene, bu sene, bundan sonraki sene..Hayat devam ettikçe mhuy muhabbetleri devam edecek ama ilan hiç gelmeyecek.
-
@Baelish sigara kendiliğinden yandı kardeşim naptın öyle
-
@Baelish arkadaş haklı.hugo da küfür eden çocuk gibi her zaman güncel olacak mhuy ilanı ama hiç gelmeyecek
-
bu sene 82 ve uzeri alan gelen her ilanda şansi olur mu acaba
-
@merasim34, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Baelish arkadaş haklı.hugo da küfür eden çocuk gibi her zaman güncel olacak mhuy ilanı ama hiç gelmeyecek
Bu arada shaggy ölmüş beyler.