2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@müstatil Tüm gruplar için dostum. BDDK sitesini İngilizce'ye çevirerek bir çok kaynağı İngilizce olarak site içerisinde inceleyebilirsiniz.
-
@Blueberry Dostum Eylül dolaylarında ilan gelecek sanıyorum. Ekim - Kasım gibi de sınav yapılır bu durumda.
-
@LioN 2020 Kış-İlkbahar kreasyonu
-
İnşallah yeni dönem daha verimli olur arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı olsun. Bu arada sormak istediğim bir şey var Temmuz 2019 le birlikte merkez uzman yardımcılığı maaşı nedir?
-
@paretowilfredo Hocam mhuy alımının 250 den asağı gelme ihtimali var mı sizce?
-
@Minimalist Onaylanmazsa var.
-
@paretowilfredo hocam guy alımıyla ilgili yeni duyumunuz var mı?
-
@Minimalist mhuy mu geliyo
-
@Minimalist peki hocam tsk ederim .
-
@nslhn yok olası bir alım icin sordum. Ama sonbaharda gelecegi tahmin ediliyor.
-
@Minimalist peki guy icin bi haber var mi?
-
@nslhn sonbahar veya ilkbahar diyolar umarım sonbahar diyenler haklı çıkar tabi
-
inşallah gelir
-
Arkadaşlar bir sey sormak istiyorum. Beklendigi gibi Eylül'de 250 kisilik bir mhuy ilanı gelirse 2018 puanı 81, sıralaması 3800 olan birinin kurum sınavına girebilme ihtimali ne olur sizce?
-
@Minimalist yüzde 80
-
@modigliani-0 o yüzde 20 lik olumsuz ihtimal beni deli etmeye yeter sanırım tsk ederim hocam
-
@Minimalist mhuyda 20 katını çagırmıştı sınava daha önce
-
Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin personel alacak 800 tanesi memur.2018 p3 ile alması muhtemel.Kararname genel müdürlüğe gönderilmiş ilan yakındır.ÖSYM tercihleri ile alınacak mülakat olmayabilir.
-
@poncik biliyorum hocam. ama 2019 da dahil olacağı için risk var diye düşünüyorum kendi adıma
-
@Minimalist nasıl Hocam matematiksel olarak kesin olan bişeyden mi korkuyorsunuz