2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ekeblad çünkü göçün devraldığı kurum emniyet dolayısıyla işi bilenler oradaydı farklı bir mantıkla düşünülmüş olabilir o biraz daha bu işi sivilleştirme çabasıydı
-
@plansız bilmiyorum hocam o heralde bitmiştir artık ilanın yıl dönümü gelecek
-
Berat Albayrak, vergi sisteminde dönüşüm sağlayacak Vergi Reformu Paketi'nin sonbaharda hazır olacağını belirtti.
Vergi reformunun içinde vmy alımı olur mu? Olursa alım sonbaharda yapılabilir diyebilir miyiz?
-
@sbf13 Dostum biraz araştırma yaptım. 10 İİBF/SBF'linin alınacağı alımda şuan başlayan 8 kişi varmış ve bunların içinde yedeklerde varmış, her yedek için çağrılmasına istinaden belge istenilmesinin devamında güvenlik araştırması yapıldığından süreç biraz uzuyormuş. Ancak en son kaçıncı yedeğin çağrıldığını ögrenemedim. Bu ilk uzman yardımcısı süreci biterse biran önce, ikincisi için bekleyebiliriz.
-
Dış Ticaret Uzmanlığı gelebilir mi bu sene?
2016, 2018 hariç son 10 yılda hemen hemen her yıl gelmiş ilanlar. -
@adolf-stalin ekonomi ile gümrük birleşince hepsi ticaret uzman yardımcısı oldu. dış ticaret diye ilan gelmez artık. ticaret diye alırlar
-
300 idare memuru alımı hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
-
Bildiğim kadarıyla vhki gibi düz memur oluyor ama yanılıyor da olabilirim. Torpilin babasının döndüğü yer Adalet Bakanlığı
-
Bddk ne zaman gelir bilgisi olan
-
@Adam-Keeynes adalet bakanlığının alımından mıbahsediyorsunuz hocam.
-
2017 kpss ve 2018 kpss den sonra ilk ilanlardan rekabet kurumu uzman yardımcılığı ilanı vardı. Yine gelir mi?
-
@Mahoni3406 cezaevine alınacak personelden bahsediyorum hocam da araştırdım biraz gayet güzel ama yüksek kapatacak gibi duruyor
-
@Adam-Keeynes idare memurlugunun meslek baslangicinda bi sorumlulugu az. B grubu memurlardan maaslari daha yuksek. Infaz koruma memurlarinin amiri pozisyonunda. Cezaevi muduru olmak konusunda önü acik. Rotasyonu yok. Bay-Bayan tercih edebilir. Cezaevleride tahmin ettiginiz kadar korkunc bi ortam degil. A grubu kariyer memurlugu sayilmaz tabiki ama degerlendirilebilir. B grubu memurluktanda ust duzey diyebiliriz
-
@desertiger tahminen kaçla kapatır ?
-
@botan01 @desertiger bende o konuyu merak ediyorum ama 80 altı imkansız gibi geliyor bana
-
@Adam-Keeynes puan konusunda hicbir fikrim yok
-
üstad bddk sınavı için hangi ay düşünülüyor? Kasım-aralık aylarını bulur mu? @paretowilfredo
-
Sayistay icin guclu bir duyum üfleyecek olan var mi:)
-
@paretowilfredo hocam bddk için vermiş olduğunuz listedeki sayılar sadece idari bilimler için mi yoksa hukuk ve mühendislikte dahil mi ?
birde ingilizce için bddk'nın faaliyet raporlarındaki ingilizce kısmını bulamadım. yardımcı olur musunuz ?
-
il göç vb duyumu yok mu hocam gene az mı gelir?