2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@adam-simith Dostum bunu Bakanın bile bildiğini sanmıyorum.
-
@RootofAllEvil ne seviyesiz cevap bu ya. Duyduğumu yazdım. Paşam sana özel sınav açılsım istersen.
-
Arkadaşlar 2019 KPSS
GK GY 60 net (73-74 puan ortalama)
Alan 101 netSizce kaç puan getirir?
Geçen yıl bu netlere kaç puan geldi -
@indianabones ne oldu kardeşim mesajın ne seviyesizliğini gördün? Orda demeye çalıştığım 3-5 kişilik ilan verecek kurumlara yönelmektense daha çok bizle ilgili kurumlara yönelelim dedim. Bunlar da maliye sgk işkur göç idaresi gibi kurumlar
-
@GelirUzmYard 107.75 alan 41.25gygk 82 puan bu sene ne olur sapma filan giren sayısı bilmiyorum
-
@RootofAllEvil kardeşim belki ben helal akreditasyon kurumu ile çok ilgileniyorum. Eğer o arkadaş olmasa bir bilgi kırıntısı dahi edinemeyecektim. Sağ olsun. Öğrenmiş paylaşıyor. Lütfen en ufak bilgiye bile itibar edelim. Yeni gelenleri linç etmeyelim...
-
@paretowilfredo cevap için teşekkürler
-
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Mhuy diyordu adem hoca en son. O iş ne oldu
-
@Aslan-Reyiz bu adamın sözüne son sırada bile itibar etmem:) her sene gelir uzmanlarının vergi uzmanı yapılacağı söylenir durur ama bir şey çıkmaz
-
@Aslan-Reyiz Bu hoca en son 1.5 sene önce mhuy ve duy ilanı geliyor diyordu. Hala geliyor...
-
@RootofAllEvil @eomer valla ben de itibar etmiyorum ama yine de haber değeri var diye paylaştım.
-
@Aslan-Reyiz hadi inşallah.
-
Adem muhtemelen vergi uzmanlığı hazırlık kitabı yapacaktır. Onuda 10 sene hiçbir düzenleme yapmadan basacaktır :))
İşin şakası bi yana Maliye'de yapılanmayı zaten bu piyasaya duyuran burdaki arkadaşlar oldu. Unvan değişiklikleri gelecek o da bunu duymuştur pr yapıyodur. kurumiçi için torpil (referans) peşine düşmek için hesap kapayanlarda uzun süreli suskunluğu bozup yakında mülakat hazırlıklarına sosyal medya retweet ve likelerı ile başlarlar :))
-
İçişlerinde uzman yardımcısı kalmamış bu aralar gelmesi lazım ilanın.
-
@Blueberry inşallah kamu yönetimi ağırlıklı puanlardan gelir ilan p9 p30 vb gibi
-
Bir konuya da açıklık getireyim dostlar,
Tabloda Strateji ve Bütçe Başkanlığı için 100 rakamını yazdım. Bunun sebebi 6-9 arası kadrolar için 100 Uzman yardımcısı planlanması. 6. derece daha evvel rastlamadım ancak 7 ilâ 9 arasında uzman yardımcısı açıktan alınıyor. Kadro derecesi kastımız, memuriyet derecesinden farklı bir kavram bu.
6-7 ve 8. dereceler 9 ile girecek olan adayların sayısınca ayrılmış değil. Bu da yükselme için kadro ihdası anlamına gelmiyor bence. Yani 100 olmasa dahi 7-8 ve 9. dereceler için alıma çıkabilir Kurum. Bu nedenle ben de sayıya hiç dokunmadan ekledim tabloya. Tabi bu Kurumun takdiri. 9 dışında kalan kadrolar belki başka kurumlardan geçişler ile dolmuş olabilir. Ya da Kalkınma Bakanlığı'ndan devrolan personel için ayrılmış olabilir. Bu konuda net bilgimiz yok malesef. Ancak en az 40 en çok 100 kişi alınabilir diyerek şerh edelim bu kısmı.
Aklına takılan dostlarımız olmuş bu nedenle açıklık getirme gereği hissettim buna. -
@paretowilfredo p48 ve türevi puan türleriyle mi alım olur peki
-
@RootofAllEvil Dostum P3 ile bile alabilirler, Kurumlar çok enteresan gerçekten. Ama en kuvvetli ihtimal her zaman P48'dir. Diğer yandan tabi Kalkınma Bakanlığı dönemindeki gibi bölüm bazlı da yapılabilir belirlemeler. İlanı görmeden kestirmek güç açıkçası.
-
@paretowilfredo hocam göç alımlarını ne zaman bekliyorsunuz