2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@aroma Kesin gelecek. Geldiği zaman burayı seri likelarsınız
-
@paretowilfredo Helal Akreditasyon Kurumunu da ekler misiniz?
"2019 yılı içerisinde Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile Helal Akreditasyon Uzman Yardımcısı ve Memur alımı planlanmaktadır. "
Kaynak: Faaliyet Raporu 9. sayfa: http://www.hak.gov.tr/HAK_2018_yili_faaliyet_raporu.pdf
-
Herkesin kafası karmakarışık şu guy sınavı yılan hikayesine döndü.Eylül ekim ilkbahar diye gidiyor.Allah sonumuzu hayır etsin.
-
@sauron27 Bir iki 60 civarı puan isteyen kurum dışında dil şartı bulunanların ekseriyeti 70 üzeri istemekte. Dış işleriyle ilişkili kadrolarda ise 80 üzeri şartı oluyor. 70 ve üzeri bir puan alırsanız, bu size hemen hemen çoğu kadro için yeterli olacaktır. Yalnız şöyle bir durum var; bölümden bölüme, kurumların aradığı asgari puanlar da değişebiliyor. Aynı ilanda bir grup için 70 yds isterken diğeri için 80 istendiği de olabiliyor. Bu nedenle daha sağlıklı, net bilgi için önceki senelerin ilanlarına muhakkak göz gezdirin.
-
Maliyenin tüm taşra teşkilatında kurum içi uzmanlık sınavı bekleyen 20.000 kişi var diyelim. Bu kişilerin hepsi uzmanlığı alacak olursa maaşlarında 1500 TL artış olacak. Şimdi soruyorum 2000 kişinin 4800 TL maaşla "guy" olarak atanması mı bütçeye daha çok yük bindirir yoksa 20.000 memurun uzman yapılıp aradaki 1500 TL maaş farkı mı bütçeye daha çok yük bindirir?
Guy ilanı en geç eylül-ekimde gelmeli
Not: 2000 guy farazi bir sayı umarım aynı sayıda veya daha fazla sayıda alım gerçekleştirilir -
@pareto_wilfreo hocam kvkk ile ilgili duyumunuz var mı bu sene alım yapacak mı
-
@pareto_wilfredo hocam kvkk ile ilgili bir duyumunuz var mı
-
@RootofAllEvil İkisi de yük bindirmez devletin imkanları her şeye yeter de mezun gençleri istihdam etmesi konusunda katılıyorum
-
Vmy sınavının test olması gündemdeydi tabloda ise klasik yazılı yazılmış
Test olma ihtimali rafa mı kalktı?
@paretowilfredo -
Icisleri uzman yardimciligi hangi puan ister
-
@mülakatzedee Hayır dostum. Yeni bir durum resmileşene kadar son usül geçerlidir. Bu nedenle son sınavlar baz alındı.
-
@sbf13 Malesef dostum.
-
Guy olan bir arkadaşım ekim kasım gibi sınav olacağını söyledi.Hatta sırf bu yüzden beni KPSS'ye girmeye ikna ettiler 75-80 arasında bir netim var açılırsa girebilir miyim bilmiyorum
-
Helal Akreditasyon'u soran olmuş da hiç yardımcı almadı kurum kurulduğundan beri. Max 10 kişilik bir alım olabilir ama hepsi iibf olmaz zaten iibf'ye çok sıcak bakılmıyor her ne kadar yöneticiler (mülga DTM-Ekonomi Bakanlığı kökenli olsa da). Malum kurumun faaliyet alanı gereği gıda müh. vb eğitime bakılır.
KVKK 2. promosyon uzman yardımcılığı için ilana çıkacak (15-20) ama hemen değil diye biliyorum. Yeni yardımcılar başlayalı bile çok olmadı zaten.
Bunun dışında YTB ve TİKA 2020'den önce çıkacaklar zaten rutin çıkıyor bu kurumlar. Duyumlarım bunlar. Kolay gelsin bekleyenlere.
-
Biz iibflileri ilgilendiren kurumlara yönelelim maliye sgk içişleri göç idaresi işkur bddk spk vb üst kurullar. İsmini telaffuzda zorlandığım kurum alsa alsa kaç iibfli alacak 3-5? ya da hiç?
-
Vergi müfettis yard ile ilgili bir duyum yok mu hocam hala? @paretowilfredo
-
@paretowilfredo üstad birdaki denetmenlik ne zaman olur
-
2018 ve sonrasında ne oldu da alımlar durdu süreç yavaşladı devlete ne oluyor arkadaşlar yoksa geçici bir konjonktür havası mı
-
@adam-simith Ah en çok istediğim bir mucize olsada hemen olsa
-
@kubra111 Maliye Bakanlığı için yaptığım açıklamalar geçerli dostum.