2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Müşrif hocam geçen sene ysk ya girdim ben kpss puanı istememisti icra Müdürlüğü icin de istemezler bence.
-
@Hayaller71 hocam onu bilmiyorum
-
@Müşrif hocam kendi sinavini kendi yapiyo kpss şartı yok
-
Normalde bizden yani iibfden almıyorda yönetmenlik degistirdi bu sene bizdende alim yapilmasi muhtemel
-
@fatos bizden alım olmayacağını duydm ne kadar dogru bilemiyrm adalet meslek yüksek okulu ve hukuk mezunları girebilecek imiş diye duydum
-
@İibf onceden öyle yapıyodu hocam 1 defaya mahsus bizdende alim olacakmis diye duydum bende açığı kapatmak icin
-
@fatos inşallah hocam çok iyi olur
-
@paretowilfredo üstadım mhuy gelmesi halinde hangi puan türlerinden alım yapar sence ???
-
Paem 2000 hayırlı olsun. İlgilisine duyurulur beyler
-
Paem 1800 erkek 200 bayan alimi R.G de yayimlandi 71.88 p3 puanim gelir dimi hazirlanmaya baslicam gibi
-
@fatos bizden ne kadar alınıcak belli mi sayı, bilginiz var mı?
-
@Tükendikagrubu yok hocam bilmiyorum
-
@Adam-Keeynes hocam kpss 2019 ile mi alacak, 2018 kpss yi kabul etmiyor sanirim
-
@politics06 her ikisinde kabul edilir hocam 2018 de 2019 da
-
@Adam-Keeynes hocam ilk once ben de sizin gibi dusundum de sitelerde 2019 kpss puanina gore yazmis, ben de emin olamadim.
-
Icra müdür yardımcılığı hakkında bilgisi olan var mı? Rotasyon, maaş, özlük hakları vs gibi.
-
@politics06 geçen senede 2017 2018 gelmişti. Tek yıl olmaz daha önce hiç görmedim ben o şekilde hocam ne yalan söyleyeyim
-
@paretowilfredo ustad iç işleri uzmanlığı ve merkez göç alımları ne durumda acaba?
-
merkez göç inşallah gelir bu sene
-
üstad @paretowilfredo kamu ihale ve rekabet yds istemiyor fakat sınavında ingilizce varmı ? varsa yds seviyesindemidir yds den 50-60 arası seviyedeki biri geçebilirmi? ayrıca ingilizcede zorunlu başarı isteniyormu yüzde 70 60 gibi girenler veya bilgisi olanlar varsa sevinirim iyi çalışmalar