2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
tek dileğim 2019 kpss sonrasının 2018 kpss sonrası gibi olmaması
-
BDDK uzman yardımcılığı için sınav duyumu olan var mı?
-
@szynp hocam çok kez yazıldı bekleniyor bu yıl
-
Bddk ya daha önce giren arkadaşlar sorular sadece translation üzerine mi ? Birde zorluk derecesi nedir ? Henüz ilan gelmemişken İngilizceye başlasak halledebilir miyiz ?
-
Teşekkürler @Willsmithh
@Müşrif Bddk uzman yardımcılığı sınavında İngilizce bölümü İngilizceden Türkçeye çeviri şeklinde yapılmıştı -
@szynp Siz BDDK uzman yardımcılığı sınavına girdiniz mi hocam ?
-
@Müşrif evet son sınavına girdim
-
Arkadaşlar kpss a konusunda tecrübeli arkadaşların fikrini merak ettiğim bı konu var malum 1yildir ilan bekliyoruz benim 2019 puanım 89 ama alımlar çölde su misali İngilizcede yok malesef benim.ön muhasebe serrifikam var özelde muhasebecilik mi yapsam beklesem mi biraz daha bu yılda geçen yılki gibi kit mi olur ilanlar hem çalışıp hem kurum sınavları halledilebilir mi acaba?
-
@szynp hocam ünide hazırlık okumuştum ingilizce seviyem orta sizce çalışarak bddk sınavı için ingilizceyi halledebilir miyim?
-
@szynp bende merak ediyorum İngilizcesi ne düzeyde. Kelime çeviri mi paragraf çeviri mi nasıl oluyor?
-
@klckyahilal İngilizce biraz şansa bağlı çeviri olduğu için, 10tane cümle verilmişti İngilizceden Türkçeye çeviri istenmişti.Biraz gramer biraz da kelime bakılarak halledilebilir.
-
@Marsiyal BDDK uzman yrd bu şekildeydi, murakıplık ve bankacılık uzmanlığı sınavlarının İngilizcesi daha farklı sorulmuş sanırım BDDK sınav başlığından bakabilirsiniz
-
@nairu Hocam benim nacizane tavsiyem eğer durumunuz müsaitse bu sene gelecek olan ilanlara kendinizi hazır tutmak adına ders çalışmaya devam edin.
Özel sektörde çalışırken gelecek bir ilana hazırlanmak zor olacaktır bu yüzden kurum sınavını kazanamazsanız kendinize yazık edersin. İlân yokken yani bir hedef olmadan ders çalışmak da çok zor biliyorum bunun için de kaymakamlık hakimlik gibi sınavlara hazırlayıp ders çalışma temponuzu belli bir seviyede tutabilirsiniz.
Bu senenin geçen seneye göre kıt olmayacağını umut ediyorum. -
@NoPainNoGain saolun hocam fikrinizi paylastiginiz için dediğiniz gibi puanıma yazık olsun istemiyorum umarım geçen yıla göre hareketli bir yıl olurda herkes emeğinin karşılığını alir.
-
-
@paretowilfredo strateji ve bütçe başkanlığı yds'den kaç ister üstad? tmsf gibi 50 olur mu?
-
TMSF YDS ile ne yapmak nereye varmak istemektedir? 2,3 soruyla kaçırdık 50'yi. O kadar puan patates oluyor
-
@Blueberry TMSF'nin koşulları belliydi ve böyleydi dostum, bunda şaşırmadık. Lakin Başkanlık ilk kez alım yapacak, bu nedenle tam olarak nasıl bir koşul getireceğini öngörmek mümkün değil. Yalnızca Başkanlığın inisiyatifinde olacağı bilgisi var ki ben 70 puan olacağını düşünüyorum.
Daha az isteyen istisnai bir kaç kurum var. TMSF 50, İlbank 50, SGK Uzman Yardımcılığı 60 gibi. -
@paretowilfredo dostum ilbank ile ilgili bir ilan duyumu veya beklentim var mi
-
@keynes5 Dostum açıkçası uzun zamandır sessiz kurum. İşletme ağırlıklı puan türleri ile iyi kötü alım yapardı eskiden ama epeydir uzman yardımcısı alınmıyor bildiğim kadarıyla. O nedenle bu sene neden olmasın?