2019 KPSS İçin Kullandığınız Kaynaklar Yeterli Oldu mu? Hangi Kaynaklar Sınıfta Kaldı?
-
@gençler23 oyleymis hocam analiz maliye kitabina cok iyi demediler bende cekindim biraz açıkcası iktisatla derdim bitmedi bi türlü 20 net uzerine çıkamadım en son 21 yaptım ama net olarak 18 e dustu iktisadi halledersem baya puanimi yukseltecem insallah
-
Teftiş maliye konu anlatımlı ve soru bankası çıkmış acaba inceleyen oldu mu? Bana biraz piyasadakilerden farklı gibi geldi
-
Themis maliye nasıldır acaba yüzeysel mi kalır?
-
Muhasebe maliye ve iktisat için soru kaynak önerisi var mı ? Kpss ye yakın düzeyde olan
-
4t maliye konu yeni çıkmış.4t maliye konu ile 4t özgün soru açıklamaları ayni mi?Fark yoksa hangisi alınmalı?Coğu kişiden duyuyorum sadece 4t ile 35 yaptım diye ama hangi 4t konu mu soru mu?
-
@Su28A analiz iktisat soru, maliye 4t özgün soru, numerus muhasebe, hüseyin bilgili öğreten muhasebe.. şunları 2ser kere dönsen çok rahat edersin sınavda ama tvs ve vergi için ek çalışma da gerekebilir Nurettin biliciye bakabilirsin ya da matrah
-
@gençler23 4t ile 35 yaptım diyenler soru bankasından mi yapıyorlar hocam ? Yoksa 4t konu anlatımdan mi ? .
-
@gençler23 peki Alicann hocanın falan muhasebe soru bankasına gerek yok mu
-
@Su28A eger konu eksiği varsa konu anlatımını bilmiyorum ama soru bankası zaten konu anlatımlı gibi açıklamaları gayet yeterli 35 yaptım diyenler soru bankasiyla yapmışlardir, devletovun kitabını da beğenen var ama ben numerusu daha çok beğendim
-
@gençler23 anladım hocam elimde Numerus var ama eski basım biraz 2_3 yil öncesinin ama kullanayım diyorum yinede. Hukuk içinde sadece konsensus var 2-3 kez onu da dönmeyi planlıyorum.q
-
Maliye konu anlatımlı için Mustafa Karadeniz mi Özgür Şahan mı önerirsiniz?
-
arkadaşlar A kadro yayınları çıkmış muhasebe sorularını kullanan oldu mu acaba?
-
Kütüphanede tüyo çıkmış hukuk soruları kitabını bir çok kişide görmeye başladım bu kitabı kullanmış olan var mı acaba?Konsensusu mu Tüyo'yu mu tavsiye ederseniz.
-
Arkadaşlar ajanda tutuyor musunuz? Bazı soru kitaplarında güzel çözüm anlatimlari var ve kitaplarda yer almayan bilgiler . Ama hepsini yazmak baya zaman alacak . Sizce vakit kaybı mi ?
-
@MMmustafa ikisinde onermem bir kpss ayarında 4T yanına akademik Nurettin bilici veya Abdurrahman akdoğan veya beyhan şimşek çok ileri götürür
-
@MMmustafa ben tüyonun eski basımını kullandım, yenisinde durum nedir bilmem ama konsensuste olup tüyoda olmayan çok soru vardı, konsensusun soru havuzu daha genişti yani.