@monopolcü yazının başında evet haklı eleştiri deyip, sonunda hayır benim kitaplara eleştirim yok demenizi tam anlamadım, art niyetsiz soruyorum.
Hocam, amacım burada milletin kafasını ağrıtmak değil de varsayalım ki; ÖSYM dedi ki türev soracağım, integral soracağım ve gitti en kazık sorularını sordu, öğrenciler de gümlediler diyelim. Bir Hoca da çıkıp dedi ki heey sakin, benim kaynaklarımda benzer onlarca soru vardı, kaynağımı almayanlar elbette patladılar dedi...
Bizim sorunumuz tam olarak bu, piyasada kendini tanıtırken az evvel kendisine verilen nobel ödülü törenine gitmemiş gibi davranan birçok hoca, garip soru tipleri geldiğinde, sanki sene boyu özlü sözlerle teşvik etmeye çalışan, öğrencileriyle mentionlaşan kendileri değilmiş gibi tutum takınıp ya terslemeye ya da yanlışlarını kabul etmemeye başlıyorlar.
Ya çok örnek var kitap bazlı da hukuki sorumluluktan endişe ettiğim için geri duruyorum.
Sizi de anlıyorum, madem tuzsuz yemeğe alıştırdınız neye tuz katarsınız diyorsunuz ama bize önderlik edenlerin sorumluluk alması gerekmekte zannımca.