2019 KPSS NETLERİ
-
arkadaşlar erken açıklanırmı sınav ne dersiniz ben cuma günü açıklanmasınıbekliyorum
-
@Alex 81-82 hocam
-
@Willsmithh gecen sene de oyle olmustu sanki
-
@ynsss4 ben kpss net hesaplama sitesinden 70 b grubu neti 103 a grubu netini yaziyorum 2017 icin 82.4... gibi bir sayi hesapliyor yanlis mi hesapliyor yoksa bu netlere 2017 daha mi yuksek gelmisti arkadaslar
-
@rabia89 siteler 2018 i baz aldigi icin 2017 de düşük cikabiliyor. Yanlis hatirlamiyorsam buna benzer netlere arkadasim 88-89 almisti
-
@Willsmithh 1 2 gün önce açıklarlar
-
@rabia89 neredeyse 90 puandı bu netlerin karşılığı
-
Geçtiğimiz sayfalara bakarsanız direk 2018 de kaç neye kaç puan geldi paylaştım ordan daha mantıklı çıkarımlar yapabilirsiniz 125 alan neti 71 gk gy puanına 89,8 sıralama 308 geldi burada çok rahat herşeyr 90 diyenler var bence uçmasınlar
-
@Willsmithh, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
alan neti 71 gk gy puanına 8
Hocam geçen yıl 110 alan neti, gkgy 78 nete 89 küsür puan geldi. Sıralama da 300 lerdeydi.(Çok yakın bir arkadaşımın puanı olduğundan net sıralamayı bilmiyorum) 125 alan netine 89 puan az gibi geldi.
-
@ynsss4 bu sene sizce nasıl olur
-
@Baelish acaba 60 gygk 110 alan neti bu yıl ne yapar?
-
@muzgor yine ayni olur hocam siralamalar kolay kolay farklilik gostermiyor bildigim kadariyla
-
@dibace gecen yil bu netlere 85-86 geldi hocam
-
@ynsss4 bu yıl daha yukarı çıkar sanırım
-
@dibace bende oyle dusunuyorum hocam
-
Puan hesaplama siteleri 2017'yi baz alarak hesaplıyor sanırım. Kamu yönetimi ağırlıklı puan türlerine baktım. Geçen sene ve 2017'nin sonuçlarını girerek hesapladım. 2017 ile nerdeyse birebir aynı fakat 2018'de hesaplamaların 5-6 puan altında gelmiş. Arkadaşlar sizce bu sene kamu yönetiminin zorluğu nasıldı? Özellikle kamu yönetimi ağırlıklı puan türleri için soruyorum; bu puanları nasıl etkiler acaba geçen sene gibi düşük mü gelir?
-
@Baelish hocM facebookda birkaç dershanenin direk öğrenci ss lerinden aldım ben benim profilden yazdığın örneklere bak 110 mete 90 nereye gelsin mümkün değil 28 er nete 90 gelse ohoo
-
@Willsmithh Facebooktakileri bilmem hocam. Ben bizzat arkadasimin yanimda girip gordugum puanini söylüyorum. Burada kimseyi yemleyecek halim yok. Kimseye de umut dagitmiyorum, olani söylüyorum. Adamin alani 110 net, gkgy ise 78 net idi. Puani 89, siralamasi 300 kusurdu.
Benimde alan 101.5 net, gkgy 58 net. Puanim 83 idi.@dibace Hocam puan tahmini yapmiyorum. Buradaki netlere gore kiyas yapabilirsiniz, sizin icin daha saglikli olur. Ama yillara gore puanlar degisiklik gosteriyor. 2017 de dusuk nete yuksek puan gelmis mesela.
-
@Baelish bende kestiremiyorum hocam az kaldı artık bekleyip görücez nasip neyse o olacak
-
Açıklanmadı mı sınav daha ya