2019 KPSS NETLERİ
-
@GelirUzmYard 85 civari hocam
-
Hocam gk gy 60 net
Alan 75 net olasi guy ilanında kabul edilme şansım nedir p48 kac puan gelir iyi akşamlar -
@Hayaller71 Netleri görünce çokta zordu diyemiyorum. Zordu ama netler yine zirve
-
@Müşrif buraya yazılanlara bakarak bence Kıyaslanmaz yazanların çoğu 2. Veya 3. Senesi haliyle yüksek oluyor ki yükseklerdr zaten 110 120 arası ben geçen sene girmedim ama bana göre geçen seneye göre 8 10 net oynar
-
@Hayaller71 hocam ben 2018de de girdim kıyaslama yapacak olursak bence maliye dışında diğer alan dersleri denkti hemen hemen maliyede 5 netim düştü geçen seneye göre bence 5-8 net arasi düşer
-
Sınav günü millet başından kaynar su dökülmüş gibiyken sorular yayımlandıktan sonra 30 un altında net yapan nadir çıkıyor. Zor denilen sınavda her bir test 30 ve üstü olmaz hatta 30 yapan kişi sayısı az olur. 30-35 aralığından aşağı iktisat hukuk yapan yok şimdi bu sınav zor mu yani? Geçen sene de aynı muhabbet vardı 100-110 arası çok yığılma vardı
-
@condorcet şöyle düşünebilir miyiz ? Geçen sene 90 alan netine gelen puandan 5 net düşürüp aynı puana denk gelir mi sizce ?
-
@RootofAllEvil hocam geçen sene 120-130 bandındaydı millet
-
Arkadaşlar buradaki netleri görüp genel yorum yapmak çok mantıklı değil,sadece gurur duyalım çünkü bizden biri İşin şakası p48 rakiplerimiz ;Alan sınavına öylesine girenler,dersleri yetişmeyip 4 alan dersinden birisini es geçenler,çalışıp yapamayacak gibi olup bırakanlar ve çalışıp başarısız olanlardan da oluşuyor.Bu foruma kayıt yaptırmış biriyse zaten bir amacı takip ettiği bir meslek vardır ve beklentisi vardır,çalışmıştır.Buradan iyi netler çıkmayacak da nereden çıkacak
-
@ücüncütekil sonuçları görmeden yorum yapmak doğru olmaz. Her şey p48 1. sinin netine bağlı
-
Sapma puana kaç puan ekliyor tahmini ?
-
GYGK 68 D 11 Y
Hukuk 38 D 1 Y
İktisat 28 D 8 y
Maliye 28 D 9 y
Muhasebe 18 D 5 Y
NET 106.25 bu sene ne gelir hiçbir fikrim yok değişik bir yıldı maliye için -
@RootofAllEvil valla hocam sizin çevreniz sağlammış bence ben çok nadir rastladım on numara sınavım geçti diyeni ama dediğiniz gibi en fazla 8 net falan oynar geçen seneye göre ben 84 86 arası bekliyorum ama bu puanla zor bugun kitaplarımı yeniledim maliye konu anlatım ve son 4 lü için uygun kitap seçemedim tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz artık eski kitaplar kurtarmıyor soru tarzı değişti
-
@ert1234, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
GYGK 68 D 11 Y
Hukuk 38 D 1 Y
İktisat 28 D 8 y
Maliye 28 D 9 y
Muhasebe 18 D 5 Y
NET 106.25 bu sene ne gelir hiçbir fikrim yok değişik bir yıldı maliye için85 gelme olasılığı var mı arkadaşlar
-
-
@ert1234 rahat gelir diye dusunuyorum hocam
-
Gk gy 60-65 net
Alan 104.25 net. Kac gelır arkadaslar? -
@ert1234 gonlunu ferah tut kardesim 85 gelir
-
@Tükendikagrubu 86 veya ustu gelir hocam insaallah
-
@sbui61 tesekkur ederım Insallah. Ceko netim de fena degıl. Insallah guzel ılanlar gelır artık bu sene.