2019 KPSS NETLERİ
-
İçişleri uzmanlığı gelirse sizce hangi puan türünden alır arkadaşlar
-
Puan tahmini yaptığım arkadaşlar tahminim ve gerçek puanlarınızı alabilir miyim alay eden arkadaşa ileteceğim direk
-
@Su28A hocam geçen sene bizden 5-6 puan geride olanlar girdi biz istanbul yazıp açıkta kaldık bu işler hiç belli olmuyor ve benim puanım istanbul Malatya hariç hepsine yetiyordu. Umutlu olun o yüzden ..
-
@58auhf58 Puanınız hesaplanirdi bir soru bile yapsanız. Guy denerdiniz
-
@58auhf58 vardı hocam
-
@akncıı hocam 73 u mu yoksa 6915 siralamayla mi hareket edicem 2 bin alim olsa siralama olarak ilk 10 bin e kadar sans olmuyor mu ben mi yanlis biliyorm
-
P48 puan 92.8 sıralama : 66
-
@Su28A hocam çok yığılma var hem geçen sen ve bu senede girenler için ne olur bilemiyorum ama 73 ile kapatacak yer olacağını zannetmiyorum
-
@tozkok benim etrafımda tanıdıklarım girdi
-
@Su28A hocam guy da il bazında hesaplanıyor o yüzden ilk 10000 e giren değil doğru ili yazan giriyor kimse böyle kesin ifadelerle konuşmasa iyi olur bence. 2017 de 81 puanla açıkta kalanlar oldu guy da.
-
Sonucta aciklandi artik gel be guy gozunu seveyim nerdesin artik
-
bana mı öyle geldi bilmiyorum ama geçen yıl 84.2 1600 lerde bu yıl 88 400 lerdeyim.sıralamam iyi ancak bu sıralamaya daha iyi gelmesi gerekmez mi??
-
91 alan kişinin sıralaması kaç acaba
-
@firito 137
-
@akncıı hocam bilemedim ki.. Ben muhasebe sınavından haberdar değildim. Hukuk bitti ya hukuka girsem yeter diye düşündüm. Nasip napalim..
-
@gizo11 teşekkürler hocam
-
@hak-111111 gelecek arkadaşlar
-
merhaba arkadaşlar p48 82 aldım 1812 deyim benim merak ettiğim guy da örnek veriyorum 85 alan 2400 de sıralaması kime öncelik veriyorlar bir fikri olan var mıdır
-
@iktisatci-hanim puan öncelikliymiş
-
@Hayaller71, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
@iktisatci-hanim puan öncelikliymiş
teşekkürler hocam