2019 KPSS NETLERİ
-
@sarsilmaz2 hayaller haklı. En az 3 kere yazdı o arkadaş
-
@ert1234 inşallah 87+ gelir de saplamalardan falan sen de rahatlarsın biz de : D
Zaten p48 istediğin gibi gelmese de muhasebe içermeyen diğer puanlar çok iyi gelir
-
Gk-Gy 48 net
Hukuk 36.25
İkt 31
Maliye 28
Muh 28 net ortalama ne olur arkadaşlar ? -
@LLaffer ilkokul mezunu birisi girse gygk dan daha çok net yapardı.
-
@rassal kardeş böyle bir cevap vermek sana kendini iyi mi hissettirdi merak ediyorum. Eğer öyle ise bişey demeyeceğim. Yok değilse amacın nedir ??
-
@rassal kardesim bu nasil cevap. Anlasilan forum da bazilari gergin. Kimseyi kirmaya gerek yok arkadaslar.Forumdaki en küçüğümüz 22 yaşındadır. Biraz daha yaşımıza göre hareket edelim. Birlik olmak varken biz köstek olup moral bozuyoruz
-
@LLaffer 87+ gelir buyuk ihtimal
-
@rassal en kötü üniversiteden mezun olan kişi bile insanları böyle aşağılayıcı bir mesaj yazmadı. Allah ıslah etsin
-
@ynsss4 sağolasın kardeşim. Bekleyelim görelim.
-
@Hayaller71 Hiç alakanız olmayan bir konuda hakir görür bir tavırla ikaz ediyorsunuz.
Size nezaketle tepki gösteren kişiye terbiyesiz bir tavır takınıyorsunuz.
Bu da TY tavrı siz biraz uzak kalın forumdan.
Bu başlık netlerin konuşulma başlığı, elbette konuşulacak. Burada kaideleri belirleyen siz değilsiniz, biziz.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. -
@rassal kesin canım, kesin yapardı.
-
@mk-ank kaide belirliyormuş bak bak sana benle böyle konuşma hakkını kim veriyor sen kim oluyorsunda terbiye öğretiyorsun haddine değil! çocuk gibi engelleyip yazmalar falan forumunda sitende senin olsun çok umrumda sanki tek derdim buraydı zaten alt tarafı admin olmuşsun yapmadığım bişey için şekil yapma bana
-
@Hayaller81 yahu sen onu tanımıyorsun o seni tanımıyor niye gurur yapıyorsun.
-
@rassal arkadaş herhalde alanda geçildiği için laf sokuyor çekememezlik yapma arkadaşım çalış seninde olur
-
@rassal ne gururu arkadaşım ne alaka?
-
@Hayaller81 Önce terbiyeli olacaksın arkadaşım. Yönetici olmak bu hakkı bize veriyor. Buradaki seviyeyi biz belirleriz, sizin gibi uymayanları da burada tutmayız. Densizliğin alemi yok.
Umrunda olmayan bir yerde işin de yok. Ty airlines iyi uçuşlar diler -
Sınavlar bir an evvel açıklanır umarım ve bu başlık son bulur
-
@aşırıyakışıklı benim geçen yıldan nerdeyse bütün puanlarım 90+ kötüde olsa Bi yeri kazandım ama ilkokuldan beri gördüğümüz dersleri yapmamayı nasıl açıklayacağız.
-
Gkgy den daha fazla yapabilecek ilkokul mezunu kişiler acaba o alanların tümünde bu kadar başarılı sonuçlar alabilir mi? Ya da üç dört kez yazarak gerçekten tedirgin olan psikolojik olarak sıkıntıda olan streste olan birini azarlayarak ikaz etmek bize bir şey kazandırır mı? Ya da forumu admin ya da admin olmayan diğer üyeler şeklinde üslup olarak bir kıyasa yarışa sokmak ne derece anlamlı. Yahu arkadaşlar bayram bugün ya bayram. Kim diğer birinizin daha düşük almasını ister ya da daha az net yapan birini aşağılama hor görme hakkını kendinde bulabilir. Sakin olun sakin kalalım allahaşkına
Herkes çok gergin çok stresli. Bence herkes elinden geldiğince birbirine destek olsun yardım etsin emin olun öyle olunca çok daha güçlü ve keyifli oluruz. Sağlıcakla kalın. -
@LLaffer 88 89 civarı gk gy iyi olsa 92 falan