2019 KPSS NETLERİ
-
İktisatta 30'u geçen hukukta 30 altında kalmış. Hukukta 30'u aşanlar da iktisattan 30 altında kalmış. netlerden Bu dikkatimi çekti. yani hukuk da iktisat da çalışana kolay ama her ikisini de 30 üstü yapmak büyük meziyet yani
-
@Tonyukuk646 80’i 82’i yapar
-
@Tonyukuk646 10 net fark 1 ve 2 puan arasında etki eder
-
@tobinq 83-84 den aşağı gelmez hocam
-
@underwood 85-87 diye tahmin ediyorum sizide hocam
-
@errayn hocam bana da bir el atarsanız sevinirim netleri yazıyorum doğrudan
hukuk:36.25
iktisat:30
maliye:24
muhasebe:22
gk-gy : 75 civari gelir muhtemelen -
47,25 gy
39,25gy
32,5 iktisat
24 maliye
19 hukuk
20 muhasebe
kaç gelir tahmini ? -
Ben de yazayım bari hazır tahminciler varken
Geçen yıl p48 81 idi bu yıl 1 puanda olsa yukarısına çıkar mı benimde merak ettiğimGygk 75 puan
Hukuk 21.25
İktisat 27.5
Maliye 18.75
Muhas 23.5 -
@a-c-pigou hocam netler güzelmiş keşke benim olsa maliyen puan olarak 87-89 civarı gelecek diye tahmin ediyorum tabi 86 ya yakında gelebilir umarım yakın tahminde bulunurum standart sapma çok etkili çünkü hukukta herkes 30 civarı yapmış ama belki siz icra full yaptınız o bile baya etkili çünkü icra sorularından 3 tanesi medeniden 2 tanesinde puanlar etki yapacaktır diye tahmin ediyoru
-
@kaymakamadayi006 hocam p3 86 üstü gelir p48 de 85-87 civarlarında olur tahminen gky 3-4 soru alandan 1 soru yapıyor tam olmasada
-
@smyy-drms hocam gky 65 net civarı sanırım ona göre baz alıyorum 81-82 gibi gelecektir yine umarım yanılırım daha yüksek gelir aşağı gelmez
-
Arkadaşlar şahsım adına tahminde bulunurken standart sapma olmadığı için yakın tahminde bulunabiliyorum 100 net olabilir herkesi hatta herkesin her dersten aynı neti olabilir ama doğru cevaplarını başka olacağı için aşağı yukarı bir tahmin edebiliyorum 85-87 dediğim 84 de gelebilir 88 de gelebilir o yüzden tahminde bulunduğum arkadaşlar eğer olurda yanılırsam çok hakkını helal edin herşey gönlünüzce olsun umarım en iyi puanları alırız
-
@errayn Eyvallah hocam
-
@Minimalist Hocam gecen yılki netleri görünce insan bi korkmuyor değil Ama sağolun
-
@errayn hocam
Hukuk:31.25
İktisat:22.50
Maliye:21.75
Muhasebe:15 net kaç gelir sizce ? -
@errayn cok tesekkurler hocam. Ne demek siz burda isteyene tahmin yapiyorsunuz sinav merkezinde calisanlar bile tahmin yapamaz su an adaylarin amaci bir nebze olsun merak gidermek.. sagolun helal hos olsun eger hakkim varsa
-
@smyy-drms hocam geçen sene ki netleriniz neydi acaba ?
-
@errayn hocam özellikle p41 ve 42 kaç gelir sizce netler şöyle
Hukuk 33
İktisat 18
Maliye 24
Muhasebe 15
Çeko 29
Gk gy 70 -
@errayn arkadaslar bana bi el atin ben 2018 kpssden 80 almistim ve bidaha calismicam dedim bu yil sinava girdim oylesine calismadan 65 net yapmisim alandan baya kotu yaptim ama pisman oldum keske calissaydim kendi kendimi cezalandirdim en azindan 72-73 alsam diye dua ediyorum imkani var mi sizce
-
@errayn ınş yüksek gelir diyelim ozaman. Teşekkürler